Πέμπτη, Ιούλιος 16

Ορχομενός: «Αυξήσεις για το καλό των Δημοτών!!!»

0

Το μοναδικό έργο που θα παρουσιάσει ο Γιάννης Νταβαλούμης ως υποψήφιος Δήμαρχος ζητώντας την ψήφο των Δημοτών του Ορχομενού είναι οι πρόσφατες αυξήσεις των τελών ύδρευσης που αποφάσισε η Δημοτική Αρχή κατά πλειοψηφία στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019.

Πράγματι είναι και το μοναδικό έργο και το πιο κραυγαλέο.

Φυσικά θα το «διανθίσει» με ολίγον μελό, τύπου «για το καλό του Δήμου ρε παιδιά» και οι Δημότες συγκινημένοι για την «αυταπάρνηση» και την «αυτοθυσία» του, που δεν υπολόγισε το πολιτικό κόστος για το «καλό του Δήμου» αλλά ούτε και την… τσέπη των πολιτών, φαντάζεται ότι θα είναι πρόθυμοι να τον επιβραβεύσουν με την ψήφο τους.

Γιατί και «το καλό του Δήμου» ακούστηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και «συγγνώμη» από τον πρόεδρο Λάμπρο Ρόδη για το μεγαλοπρεπές «ΝΑΙ».

Μάλλον διαφεύγει στη Δημοτική Αρχή και ίσως να μην το έχει σκεφτεί και ποτέ, ότι ο Δήμος αποτελείται από Δημότες. Δήμος χωρίς Δημότες δεν υφίσταται. Είναι δεδομένο και αυτονόητο…

Και οι Δημότες πρέπει να προστατεύονται από την Δημοτική Αρχή. Αλλά όπως αποδεικνύεται τη δική τους ανικανότητα την μεταφέρουν στις τσέπες των Δημοτών.

Οι Δημότες του Ορχομενού ζουν μια Δημοτική Αρχή «τιμωρό».

Με υποψήφιο Δήμαρχο και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που ξεπηδούν από τους κόλπους της και είναι οι ίδιοι που πέντε χρόνια στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ανίκανοι να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια – έργα- διαρθρωτικές αλλαγές κ.λ.π φτάνοντας στο παραπέντε και το μόνο που έχουν να προσφέρουν στους Δημότες είναι ΑΥΞΗΣΕΙΣ.

Τα συγγνώμη τους και τα συγχωροχάρτια τους δεν θα γίνουν δεκτά και θα τους επιστραφούν με τρόπο δυσάρεστο από τους πολίτες του Δήμου Ορχομενού.

Comments are closed.