Πέμπτη, Ιούλιος 16

Α.Ε. Πελλάνας – Ύπατο 0-0

0

 

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι με λιγοστές φάσεις και από τις δύο ομάδες, ΑΕ Πελλάνας Καστορίου και ΑΟ Υπάτου αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, στην αναμέτρηση που διεξήχθη την Κυριακή 27.01.2019 στο δημοτικό στάδιο Σπάρτης στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τις άμυνές τους. Γι’ αυτό άλλωστε δεν υπήρξαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά και στις δυο εστίες.

Η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς παρουσιάστηκε με καλή αμυντική λειτουργία και δεν κινδύνεψε από τους γηπεδούχους που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είχε την κατοχή μπάλας, αλλά και την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ουσιαστικά να μπορέσει να απειλήσει την εστία του Κραβαρίτη.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι έχοντας πολλές ελλείψεις, δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα του Υπάτου, Σταυριανό, ενώ από το 63′ της αναμέτρησης αγωνίζονταν και με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πετζαρομάν.

Η Βοιωτική ομάδα προσπάθησε και στον επιθετικό τομέα όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να φθάσει με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Κραβαρίτη. Δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές αλλά φάνηκε ότι ήταν και ευχαριστημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας που την ανεβάζει κάπως βαθμολογικά.

 ΑΕ Πελλάνας (Μαντζούνης): Κραβαρίτης, Εμέκα, Τζιόλας, Παναγιωτίδης, Γ. Αναστασάκος, Σικαλόπουλος (80′ Αϊβαλιώτης), Ρασσιάς, Ζαραφέτας, Λαμπρόπουλος, Πετζαρομάν, Η. Αναστασάκος

ΑΟ Υπάτου (Σταθόπουλος): Σταυριανός, Αργυρίου (83′ Δέδες), Οικονομόπουλος, Παπαχαραλάμπους (89* Λάμπρου), Ευθυμίου, Γκούμας, Ταυταρίδης, Ντελέκος, Σπηλιώτης (62′ Σαραντόπουλος), Καντού (75′ Σπανός), Μπερνιδάκης.

Στάθης Σταθόπουλος: «Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι ψηλότερα βαθμολογικά από μας και έχει πολύ καλά αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες. Ξέραμε ότι η αποστολή μας δεν θα ήταν εύκολη. Έγινε ένα παιχνίδι τακτικής και από τις δυο ομάδες γι’ αυτό και οι φάσεις ήταν ελάχιστες αφού προσέχθηκε κύρια η αμυντική λειτουργία. Μετά την αποβολή του αντιπάλου μας διαφοροποιήσαμε λίγο τον σχεδιασμό μας προσπαθώντας να βγούμε μπροστά. Είχαμε κάποια επιθετική πρωτοβουλία αλλά δεν κάναμε τις μεγάλες φάσεις. Παρ’ όλα αυτά είμαστε ικανοποιημένοι από τον βαθμό που πήραμε»

Comments are closed.