Δευτέρα, Φεβρουάριος 24

Ιδού ο νέος προπονητής της Α.Ε.Ο.

0

Και το όνομα αυτού Βαγγέλης Λέντας. Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής της Α.Ε.Ορχομενού από δω και στο εξής και μέχρι νεωτέρας…

Καλά το ακούσατε. Η πληροφορία από το stereasports είναι πλήρης διασταυρωμένη, εμπεριστατωμένη και απόλυτα ακριβής. Η διοίκηση της ομάδας του Ορχομενού και ο Δημήτρης Μπούρας έχουν δώσει τα χέρια με τον νεαρό Λιβαδίτη τεχνικό ο οποίος και πιάνει δουλειά από αύριο κιόλας που λέει ο λόγος.

Μάλιστα ο Βαγγέλης Λέντας είναι και προσωπική επιλογή του αντιπροέδρου της ομάδας ΔημήτρηΛέντας Λαμπρόπουλου ο οποίος και πιστεύει στον πρώην τεχνικό της Κ-17 του Λεβαδειακού. Γι’ αυτό άλλωστε και τον πρότεινε στον Δημήτρη Μπούρα και η συμφωνία δεν άργησε να έρθει. Επιπλέον σε αυτό συμφώνησε και ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μωρίκης. Όλοι δηλαδή…

Ο Βαγγέλης Λέντας να πούμε πως μετά την Κ-17 του Λεβαδειακού πριν λίγο καιρό «μετακόμισε» στη Λάρυμνα και στον πάγκο της Προοδευτικής. Μάλιστα το σημερινό παιχνίδι είναι και το τελευταίο για τον Λέντα στη Λάρυμνα φεύγοντας και με μια εντυπωσιακή νίκη επί της Δάφνης Λιβανατών (4-0). Ακριβώς μετά τα Χριστούγεννα πάει Ορχομενό όπου αρχίζει μαζί με την διοίκηση τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τις προπονήσεις φυσικά εν όψει του πρωταθλήματος της α’ κατηγορίας στη Βοιωτία.

Μπούρας, Λαμπρόπουλος και Μωρίκης συνέλεξαν αρκετές πληροφορίες για τον Βαγγέλη Λέντα. Έβαλαν κάτω τα θετικά και αρνητικά. Τα πρώτα ήταν περισσότερα και η απόφαση δεν άργησε να παρθεί. Και φυσικά αναλαμβάνουν και την ευθύνη της επιλογής.

Αργότερα θα μιλήσουμε για την διαφωνία Μπούρα, Πλατή με συνέπεια την αποχώρηση του δεύτερου και θα μιλήσουμε για τον τρόπο σκέψης του Μπούρα από δω και πέρα με την επιλογή Λέντα.

Για όσους ακόμα δεν το πιστεύουν ο χρόνος δικαιώνει…

Comments are closed.