Σάββατο, Ιανουάριος 18

Μωρίκης: «Η Α.Ε.Ο δεν είναι φαβορί…»

0

«Σαν πρόεδρος δεν θέλω να ακούω αυτή τη λέξη. Αυτό που θέλω είναι να δημιουργήσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και το έχουμε καταφέρει. Όλα τα υπόλοιπα θα φανούν μέσα στο γήπεδο». Αυτό τόνισε χαρακτηριστικά στο stereasports και στον Γιάννη Παπαδήμο ο πρόεδρος της Α.Ε.Ορχομενού Δημήτρης Μωρίκης όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί την ομάδα του ως φαβορί για την άνοδο. Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Δημήτρης Μωρίκης δεν δέχεται τον ρόλο του φαβορί («υπάρχουν άλλες ομάδες» είπε) ενώ μίλησε για τους στόχους της φετινής χρονιάς κάνοντας κι ένα απολογισμό για την προηγούμενη αναγνωριστική χρονιά όπως την ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΕΟ

Για την περσινή χρονιά:

«Η περσινή χρονιά ήταν αναγνωριστική για όλη τη διοίκηση. Το επίπεδο του πρωταθλήματος ήταν χαμηλό με εξαίρεση εμάς και τον Υψηλάντη που κρατήσαμε μέχρι τέλος κατά κάποιο τρόπο την ποιότητα και τον ανταγωνισμό. Τα πρώτα μηνύματα από τον κόσμο ήταν θετικά ενώ αρκετά θετικά ήταν και τα μηνύματα από την Ε.Π.Σ.Βοιωτίας και τον πρόεδρο Κώστα Νίκα που ήταν κοντά μας σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε και αυτό δείχνει καθαρά ότι η διοργανώτρια αρχή θέλει σοβαρά να αναβαθμίσει το βοιωτικό ποδόσφαιρο. Γιατί ένα και μοναδικό πρέπει να ξέρουμε. Ότι ένα πρωτάθλημα πρέπει να παίζεται μέσα στα γήπεδα»38190298_1666601886770745_2673902675480805376_n

Για τους φετινούς στόχους:

«Όπως είχα πει πέρυσι, έτσι και φέτος το πρωτάθλημα για την Α.Ε.Ο. δεν είναι αυτοσκοπός. Απλά η φανέλα και η βαριά ιστορία που κουβαλάει η ομάδα επιτάσσει τη διοίκηση κάθε χρόνο να κάνει το καλύτερο δυνατό για να δημιουργεί μια ανταγωνιστική ομάδα. Μια ομάδα που θα προσελκύσει τον κόσμο της Βοιωτίας γενικότερα με το ελκυστικό ποδόσφαιρο που θα παίζει αλλά σε καμμία περίπτωση δεν παραβλέπουμε ομάδες που είναι τα πραγματικά φαβορί όπως ο Κιθαιρώνας, η Ολυμπιάδα, ο Παναλίαρτος και η ΄Ενωση»

Για την διοίκηση και το… σλόγκαν:

«Οι κινήσεις της διοίκησης δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπάρχει όραμα γι’ αυτή την ομάδα και είναι η ώρα του κόσμου του Ορχομενού. Μετά τις 11 μέχρι στιγμής μεταγραφές, για τις οποίες δεν σας κρύβω ότι έγιναν με προσωπική υπέρβαση του Δημήτρη Μπούρα, οι γενικοί μας στόχοι δεν σταματάνε σε τοπικό επίπεδο. Ακόμα ένα ευχάριστο νέο είναι το γεγονός ότι τα διαρκείας έχουν μεγάλη ζήτηση και μέχρι στιγμής έχουν φύγει 150. Οι προσδοκίες μας είναι να εξαντληθούν όλα. Η μεγάλη μας χαρά είναι να αγωνίζεται η ομάδα σε ένα γεμάτο γήπεδο».

«Το σλόγκαν της διοίκησης είναι ότι ο λόγος είναι συμβόλαιο. Θα ήθελα να τονίσω ότι η ομάδα και όχι εμείς θα πρέπει να τυγχάνει μεγαλύτερης βοήθειας και προσοχής από τις τοπικές αρχές γιατί δεν νοείται μεγάλη Α.Ε.Ο. αν δεν έχει κοντά της εκτός από τον κόσμο και τις Αρχές του τόπου.  Κάπου εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω και την Περιφέρεια  αφού ήταν αρωγός σε όλες τις προσπάθειές μας».

Για τις ακαδημίες:

Μεγάλη ομάδα δεν γίνεται αν δεν έχει ακαδημίες. Την περσινή χρονιά ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια με την βοήθεια του Μιχάλη Κασάπη ο οποίος φέτος δεν θα είναι μαζί μας λόγω φόρτου εργασίας. Μαζέψαμε εκατό παιδιά. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον «εργάτη» της ομάδας Θύμιο Δέδε που και αυτόν δεν θα τον έχουμε κοντά μας αφού πήγε προπονητής στον Πανδαυλειακό. Φέτος θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με τον Λουκά IMG_4289Καρακατσάνη. Ήδη από τα περσινά παιδιά ανέβηκαν δυο στην ανδρική ομάδα. Ευελπιστούμε σε 3-4 χρόνια η 16άδα της Α.Ε.Ο. να έχει 16 Ορχομένιους όσο κι αν αυτό φαντάζει αυτή τη στιγμή ουτοπικό. Αυτός είναι ο μελλοντικός μας στόχος»

 

Κι ένα μήνυμα για τον κόσμο:

«Στις δύσκολες εποχές είναι και δύσκολο να βρίσκουμε ανθρώπους να προσελκύουν το ποδόσφαιρο διαθέτοντας χρήμα και χρόνο. Θεωρώ ότι η Α.Ε.Ο. έχει μια εξαιρετική διοίκηση με προσωπικότητες που τα διαθέτουν όλα. Είναι λοιπόν στο χέρι του κόσμου του Ορχομενού να μείνει όσο υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης. Επίσης δεν είμαστε κλειστό κλάμπ. Όποιος ενεργός ποδοσφαιρικός παράγοντας θέλει να συμμετέχει μπορεί να έρθει. Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα Σωματεία, να έχουν όλοι υγεία και όχι βία στα γήπεδα. Επίσης να ευχαριστήσω και το stereasports για τον ενδιαφέρον και την προβολή της ομάδας μας»

 

Comments are closed.