Δευτέρα, Ιανουάριος 20

Μεγαλεπήβολα σχέδια για Καβαλαγιό και Μπούρα

0

Τον Θέμη Αδαμαντίδη απόλαυσαν μαζί ο Ηλίας Καβαλαγιός και ο Δημήτρης Μπούρας. Βέβαια μεταξύ άλλων δεν παρέλειψαν να συζητήσουν για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και για τις ομάδες τους. Οι ισχυροί άνδρες του Αμβρυσσέα και του Ορχομενού αντίστοιχα έχουν και αυτή τη σεζόν απ’ ότι μας είπαν μεγαλεπήβολα σχέδια και είναι μάλιστα πολύ αισιόδοξοι για την υλοποίησή τους.

Από κει και πέρα Ηλίας και Δημήτρης έδωσαν συμβουλές ο ένας στον άλλον ανάλογα την εμπειρία που έχει IMG_4993αποκομίσει ο καθένας. Ο Καβαλαγιός έδωσε τα… «φώτα» του για το τι πρέπει να γίνει για την άνοδο που θέλει ο Μπούρας ενώ ο Δημήτρης τον συμβούλευε να είναι προσεχτικός στη Γ’ Εθνική και άφησε να εννοηθεί ότι θα τον βοηθήσει μεταγραφικά…

Και για να κλείσουμε να πούμε ότι ο Ηλίας Καβαλαγιός θα συνεχίσει δυναμικά ξεκινώντας τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό του Αμβρυσσέα αφού έχουν τακτοποιηθεί και οι τελευταίες λεπτομέρειες για το γήπεδο όπου θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Από την άλλη ο Δημήτρης Μπούρας μάταια φαίνεται περιμένει για μια ακόμη χρονιά τη βοήθεια από την Δημοτική Αρχή και όπως μας είπε αν ξεκινήσει να μιλήσει θα γίνει χαμός….

Comments are closed.