Δευτέρα, Φεβρουάριος 24

Καλή παρέα με… σχεδιασμό

0

Πόλος έλξης για πολλούς παράγοντες είναι το Delano αλλά να μην το κάνουμε και θέμα όταν μια καλή παρέα πάει να πιει ένα καφεδάκι και να πει δυο κουβεντούλες..,

Όπως φερ’ ειπείν αυτή η τετράδα που βλέπετε πάνω στη φωτογραφία. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Βοιωτίας Μιχάλης Τσάτσης, η εκ των υπευθύνων του stereasports και συντάκτρια του styling Φανή Θεοδώρου (αλλά και ανεξάρτητη σύμβουλος στον Ορχομενό), ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Λεβαδειακού Γιάννης Παπαδήμος και ο ιδιοκτήτης του Delano (και της Α.Ε.Ο. βεβαίως, βεβαίως) Δημήτρης Μπούρας.

Και όπως βλέπετε το γέλιο πάει σύννεφο. Κάτι είπαν τα παιδιά και δεν κρατήθηκαν…

Η συζήτηση δεν ήταν μόνο αθλητική. Το δεδομένο ήταν να μιλάνε περισσότερο για αθλητικά αφού όλοι τους βρίσκονται στο χώρο. Ο Μιχάλης Τσάτσης έλεγε για τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό του Αμβρυσσέα, ο Δημήτρης Μπούρας για τον νέο σχεδιασμό της Α.Ε.Ο. και ο Γιάννης Παπαδήμος τους ανέλυε τα υπέρ και τα κατά των προπονητών για τον Λεβαδειακό βεβαίως, βεβαίως ενώ η Φανή θεοδώρου τα κατέγραφε όλα για το stereasports.

Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι εδώ. Μέχρι τη στιγμή που ο Δημήτρης Μπούρας ξέφυγε από τα αθλητικά και κάτι είπε στη Φανή Θεοδώρου για τα Δημοτικά μελλοντικά δρώμενα του Ορχομενού. Για σχεδιασμό και τέτοια… Αρχικά όλοι έμειναν άναυδοι αλλά μετά έπεσε το γέλιο της… αρκούδας.

Απ’ ότι φαίνεται ο Δημήτρης κάνει κι άλλο προγραμματισμό και αυτό είπε στη Φανή.

Θα το έχουμε υπ’ όψιν. Άντε να το δούμε και αυτό…

32293851_1793360187389609_24997663145459712_n

 

Comments are closed.