Σάββατο, Οκτώβριος 19

Με επιτυχία το Διεθνές Πρωτάθλημα Badminton στη Λιβαδειά

0

Θετικός είναι ο απολογισμός του  Διεθνούς  Πρωτάθληματος  Badminton Hellas Open International που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά  από 31 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου.

Συμμετείχαν 160 αθλητές και αθλήτριες από 17 χώρες και προσέφεραν στους θεατές ένα υψηλό θέαμα με πολλές αναμετρήσεις να τελειώνουν σε τρίτο σετ.

Στο απλό ανδρών νικητής ήταν ο αθλητής από την Δανία Kim Bruun ( Νο 55 στο κόσμο) με δεύτερο τον Φιλανδό Henri Aarnio (No 159), στο απλό γυναικών νικήτρια η αθλήτρια της Τουρκίας η οποία είχε εκπροσωπήσει την χώρα της στους Ολυμπιακούς αγώνες  Neslihan Yigit ( Νο 107) με δεύτερη την αθλήτρια της Βουλγαρίας Mariya Mitsova (Νο 71), στο διπλό ανδρών νικητές οι Δανοί αθλητές Kasper Antonsen – Niclas Nohr και δεύτερους τους Φιλανδούς Henri Aarnio – Likka Heino, στο διπλό γυναικών την πρώτη και δεύτερη θέση κατέκτησαν αθλήτριες της Τουρκίας Ozge Bayrak – Cemre Fere & Bengisou Ercetin – Nazlican Inci και τέλος στο διπλό μικτό την πρώτη θέση κατέκτησαν το ζευγάρι Rohan Kapoor – Kuhoo Gurg και την δεύτερη το ζευγάρι Utkarsh Arora – Karishma Wadkar και τα δύο ζευγάρια από την Ινδία.

Τη διοργάνωση στήριξαν ο Δήμος Λεβαδέων και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας λαμβάνοντας τα εύσημα από τον εκπρόσωπο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας από τον Λίβανο.

Στην τελετή απονομών παραβρέθηκαν και τίμησαν τους αθλητές η Αντιπεριφερειάρχης  Παπαθωμά Φανή, η Δήμαρχος Λεβαδέων  Πούλου Γιώτα,  ο Βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας  Κουτσούμπας Ανδρέας,  Αντιδήμαρχοι,  Περιφερειακοί  Σύμβουλοι, η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Χατζίνα Βικτωρία και τα μέλη Παλαιολόγος Ελευθέριος και Μπάρτζος Ευάγγελος.

Σημαντική ήταν και η συμβολή των υπαλλήλων του Κλειστού Γυμναστηρίου, όπου διεξήχθησαν οι αγώνες, των  80 περίπου εθελοντών και του Ομοσπονδιακού Προπονητή Ορκόπουλου Αθανάσιου από τον τοπικό σύλλογο Αναγέννηση Λιβαδειάς που καλλιεργεί το άθλημα στην πόλη.

Comments are closed.