Δευτέρα, Ιούλιος 6

Υπάρχουν οικονομικές συναλλαγές;  Ιδού το ερώτημα…

0

Εντύπωση έκανε στο πρόσφατο Δημοτικό Συβούλιο Λιβαδειάς το αίτημα που απηύθηνε ο πρώην Δήμαρχος Λιβαδειάς και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Αριστείδης Ρούσσαρης στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

ds20Ο κ. Ρούσσαρης επικαλούμενος  άρθρα περί κωλυμμάτων και ασυμβίβαστων που υπάρχουν στις οικονομικές συναλλαγές μεταξύ Δημοτικών Συμβούλων και Δήμου ή επιχειρήσεων αυτού, ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να ενημερώσει επίσημα το Σώμα  σε προσεχή συνεδρίαση αν υπάρχουν τέτοιεςπεριπτώσεις στα πρόσωπα Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας, ποια είναι τα πρόσωπα και τι ύψους συναλλαγές είχαν ένα έτος προ της εκλογής των ως Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και όλο το διάστημα από την εκλογή τους μέχρι σήμερα.

Το συγκεκριμένο θέμα έγινε αντικείμενο πολλών συζητήσεων στην τοπική κοινωνία της Λιβαδειάς και πολλοί περιμένουν με περιέργεια, ενδιαφέρον  και προβληματισμό να δουν αν κρύβεται κάτι πίσω από αυτό το θέμα.

Αναμένουμε με έντονο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον την υπεύθυνη απάντηση εκ μέρους της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς.

Comments are closed.