Παρασκευή, Φεβρουάριος 21

Θέλει να αποχωρήσει με… αθώωση

0

Το ότι ο Βαγγέλης Τοπολιάτης ήταν και θα είναι ένας χαρισματικός ηγέτης στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Άλλωστε τα έργα και οι ημέρες του στην διοικητική ποδοσφαιρική διαδρομή του το καταδεικνύουν κατά τον καλύτερο τρόπο…

Όπως επίσης δεν αμφισβητείται και η πολυετής μεγάλη προσφορά του γενικότερα στο Βοιωτικό ποδόσφαιρο. Κι εδώ υπάρχουν πολλά για του λόγου το αληθές για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Και δεν αμφισβητούνται διόλου οι άριστες ποδοσφαιρικές του γνώσεις σε όλα τα πράγματα. Άλλωστε μόνο IMG_0544τυχαίο δεν είναι το ότι «αναρριχήθηκε» στα πολύ ψηλά σκαλοπάτια της ποδοσφαιρικής εξουσίας και ειδικά στα δρώμενα της ΕΠΟ.

Το γεγονός ότι έχει «κατηγορηθεί» και θα βρεθεί σε έναν δικαστικό αγώνα  δεν μπορεί να αναιρέσει όλα τα παραπάνω. Εμείς δεν θα είμαστε αυτοί που θα δικάσουμε και θα καταδικάσουμε τον Βαγγέλη Τοπολιάτη. Υπάρχει η δικαιοσύνη που θα αποδώσει στον καθέναν αυτό που του αξίζει. Εμείς θέλουμε και ελπίζουμε να αποδειχθεί η αθωότητά του όπως και ο ίδιος διατυμπανίζει.

Ο Βαγγέλης Τοπολιάτης δεν πρόκειται να ασχοληθεί και πάλι ποδοσφαιρικά. Έτσι τουλάχιστον διαφαίνεται. Αλλά θέλει και να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι και μέσω της δικαιοσύνης να αποδείξει την αθωότητά του και να του απαλειφθεί κάθε «ρετσινιά». Και αυτό θα είναι ότι το καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένειά του αλλά και για τον ποδοσφαιρικό κόσμο που τόσο πιστά υπηρέτησε.

Εμείς του το ευχόμαστε…

 

Comments are closed.