Παρασκευή, Νοέμβριος 22

Αμβρυσσέας: Πρωταθλητής στην… αγάπη

0

Ντάμπλ» στην αγάπη και στην κοινωνική αλληλεγγύη έκανε την Τετάρτη η ποδοσφαιρική Ομαδα του Αμβρυσσέα Διστόμου, η οποία στο αγωνιστικό μέρος πέρασε στον Τελικό του Κυπέλλου, ενώ στο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Βοιωτίας έκλεισε τον πρώτο γύρο πρωτοπόρα και αήττητη!

ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ »ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ» :

 Μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Ολυμπιάδα Οινοφύτων,οι ποδοσφαιριστές, η Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της Ομάδας του Διστόμου, στο πλαίσιο του κοινωνικού τους ρόλου, επισκέφθηκαν στην Λιβαδειά την Ορφανική Στέγη »Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ» και προσέφεραν στην Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος δώρα για όλα τα κορίτσια που ζουν εκεί, καθώς και κουπόνια αγοράς τροφίμων για την ενίσχυση της οικογένειας, ενόψει των Εορτών των Χριστουγέννων.Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ είναι ένα Ίδρυμα που από το 1963 που ιδρύθηκε από την – αποθανούσα τον περασμένο μήνα- μοναχή Αννα, έχει φροντίσει χιλιάδες ορφανά παιδιά, ενώ σήμερα έχει στην Στέγη της 35 κορίτσια από νήπια μέχρι φοιτήτριες και εργαζόμενες.

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ »ΦΛΟΓΑΣ»:

Λίγο δε νωρίτερα, την ώρα του αγώνα, εκπρόσωπος των Ομάδων ενηλίκων και junior του Αμβρυσσέα και του Προέδρου του κ. Ηλία Καβαλαγιού, έκανε άλλη μια πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης προς τα παιδιά- τα πρόσωπα αυτών των ημερών:Αυτή την φορά προσέφερε οικονομική ενίσχυση προς τον Σύλλογο Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια »Η ΦΛΟΓΑ» στο πλαίσιο εκδήλωσης Bazaar που έγινε στην Παραλία Διστόμου. Η προσφορά παραδόθηκε στην Πρόεδρο της Φλόγας κ Μαρία Τρυφωνίδη, που παρέστη στην όμορφη και ζεστή εκδήλωση στον κινηματογράφο στα Άσπρα Σπίτια, με συνδιοργανωτές το Σωματείο Εργαζομένων Ένωση και τα Σχολεία της Παραλίας Διστόμου για την ενίσχυση των Ξενώνων της Φλόγας.Των Ξενώνων όπου διαμένουν νοσούντα παιδιά από την επαρχία, όσο καιρό νοσηλευονται στις Ογκολογικές Κλινικές των Παιδιατρικών Νοσοκομείων της Αθήνας.

Μέρες που είναι – αυτά είναι τα σημαντικά και σύσσωμη η Διοίκηση του Αμβρυσσέα, όλη η οικογένεια του Αμβρυσσέα, στέκεται στο ύψος της διακριτικά και σεμνά.

Πηγή: novasports

Comments are closed.