Παρασκευή, Φεβρουάριος 21

Σαφάρι με τον… Κυνηγό

0

Παρασκήνιο‚ αποκαλύψεις‚ σχόλια‚ κριτική και όσα δεν έχετε μάθει‚ δεν έχετε δει και δεν έχετε ακούσει.

Η σελίδα ανανεώνεται καθημερινά… Στην αρχική σελίδα του stereasports και δεξιά κάντε κλικ στο Σαφάρι με τον Κυνηγό και μπείτε στο… παρασκήνιο

bomb_0Φίλοι καλοί ξεκινάμε το Σαφάρι μας αν και αργήσαμε λιγάκι. Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει όμως και ο σοφός ελληνικός λαός. Κι έχει δίκηο. Ο Κυνηγός είναι εδώ και μαζί θα απολαύσουμε μαγικές στιγμές κι έχουμε μπόλικο πράγμα να σας παρουσιάσω αλλά όλα θα γίνουν με τη σειρά και όταν πρέπει. Λοιπόν συντονιστείτε μαζί μου και όποιος αντέξει. Η σελίδα εδώ θα ανανεώνεται καθημερινά γι’ αυτό να ρίχνετε πάντα συνεχώς τη ματιά σας γιατί όλο και κάτι θα βγαίνει. Μάλιστα στην αρχική σελίδα του stereasports και στην δεξιά πλευρά θα υπάρχει το σχετικό μπανεράκι όπου θα κάνετε το σχετικό κλικ και θα μπαίνετε στη σελίδα του Κυνηγού διαβάζοντας τα πάντα σε καθημερινή βάση. Απογειωνόμαστε λοιπόν και όποιον πάρει ο… Χάρος.

Ομορφιές και… υποσχέσειςsterea

Αφού η Λιβαδειά «κατέβηκε» να αναλάβει την Α.Ε.Ο. στον Ορχομενό, είπε και ο Ορχομενός να ανέβει στη Λιβαδειά για να ενημερωθεί αλλά και να δει τι μπορεί να κάνει καλύτερα για την ομάδα.

Έτσι λοιπόν η πανέμορφη (να το λέμε και αυτό) Αντιδήμαρχος Ορχομενού Κική Καραβαγγέλη τα είπε με τον Δημήτρη Μπούρα στο «Delano» παρουσία του υπεύθυνου του stereasports Γιάννη Παπαδήμου.

Για του λόγου το αληθές και η φωτογραφία όπου είναι μαζεμένη όλη η ομορφιά της Επαρχίας Λιβαδειάς (καλό ε…;)

Η Κική κάτι υποσχέθηκε στον Δημήτρη αλλά αυτά δεν λέγονται. Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι η Κική ξέρει να τηρεί τις υποσχέσεις.

Αν δεν το κάνει το stereasports είναι εδώ που τρέφει και ιδιαίτερη συμπάθεια στην Αντιδήμαρχο Ορχομενού.

Στη Βοιωτία ακόμα κάποιοι ακόμα να καταλάβουν ότι οι διαιτητές ανήκουν στις κατά τόπου Ενώσεις και κατ’ επέκταση στην Ε.Π.Ο. Ακόμα να καταλάβουν ότι οι διαιτητές αν και εφ’ όσον θέλουν μπορούν να είναι μέλη των τοπικών Συνδέσμων Διαιτητών και κατ’ επέκταση της ΟΔΠΕ. Ακόμα να καταλάβουν ότι ο IMG_1167Σύνδεσμος Διαιτητών είναι απλά ένας σύλλογος όπως οι πιο πολλοί στη χώρα. Το θέμα δεν είναι αν εμείς συμφωνούμε ή όχι. Το θέμα είναι ότι αυτό είναι ένα γεγονός και με τη… νόμιμη σφραγίδα της ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ. Όλα τα άλλα που λένε είναι απλά για κατανάλωση μήπως και τα πιστέψουν μερικοί στη Βοιωτία έτσι ώστε να παραμένει «ζωντανός» ο Σύνδεσμος.

Πρέπει όμως και οι… κρατούντες τον Σύνδεσμο να πουν σε όποια μέλη έχουν την αλήθεια όσο πικρή κι αν είναι. Το να τους… «ταΐζουν» με διάφορα «φάρμακα» μπας και υπάρξει γιατρικό δεν είναι και ότι το καλύτερο. Γιατί έτσι εκθέτονται στην ευρύτερη ποδοσφαιρική πιάτσα.

Γιατί δεν είναι κακό να λες στα μέλη σου την αλήθεια για να το εμπεδώσουν και να το καταλάβουν αφού κάποια απ’ αυτά ως «παπαγαλάκια» τα λένε και αλλού και εκθέτονται περισσότερο.

Γιατί ο Σύνδεσμος Διαιτητών Βοιωτίας έχει μόνο μη εν ενεργεία διαιτητές ως μέλη; Γιατί όλοι αυτοί οι διαιτητές που σφυρίζουν στη Βοιωτία δεν είναι γραμμένοι στο Σύνδεσμο; Τα πράγματα είναι απλά και δεν θέλουν πολλή σκέψη και η απάντηση είναι προφανής και κατανοητή για τον καθέναν και την αναλύσαμε παραπάνω.

Τελεία και παύλα…

Άμα έχεις το… ταμείο όπου και να πας δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε…

Απόδειξη ο ταμίας της ΕΠΣ Βοιωτίας Γιώργος Μακρής που δεν έχει αφήσει χορό για χορό. Νάτος πάλι εδώ σε μεγάλα κέφια χορεύει ασυγκράτητος με τα λουλούδια να είναι πάντα στο πλευρό του (και ωραίες παρουσίες βεβαίως, βεβαίως…)

IMG_2943

IMG_2940

Απολάυστε λοιπόν τον ταμία της Ένωσης (λεφτά υπάρχουν) σε μοναδικές μεγαλειώδεις στιγμές)

IMG_2941

Και ακόμη μια φορά αυτή η φώτο για να την… εμπεδώσετε

20/6/2017

Ευχαριστίες στον Μάκαρο…

1513700_980711858626531_9127751283936381131_n-700x336

Μεταξύ των ανθρώπων που ευχαρίστησε ο Νίκος Ευθυμίου φεύγοντας από τη Θήβα ήταν και ο Μάκαρος όπως χαρακτηριστικά τον ανέφερε στη δήλωσή του. Περιττό να σας πούμε για ποιον Μάκαρο έλεγε…

Φυσικά για τον Μάκη Μπατσιάκο που ήταν από τους στυλοβάτες της ομάδας στην περσινή πορεία του Α.Ο.Θήβα. Και βέβαια να τονίσουμε ότι και στην πρώτη γενική συνέλευση που έκανε η ομάδα τον προηγούμενο μήνα αρκετοί ήταν αυτοί, μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Μπαρακάκος, που ευχαρίστησαν τον Μάκαρο για την μέγιστη προσφορά του στην ομάδα.

Και όλα αυτά αποδεικνύουν την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Μάκης Μπατσιάκος άσχετα αν μερικοί δεν θέλουν να το παραδεχθούν. Τα έργα και οι πράξεις όμως του Μάκη αποδεικνύουν του λόγου το αληθές κάτι που το επιβεβαιώνουν και οι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί του.

Και θα διαπιστωθεί τώρα πολύ περισσότερο αφού ο Μάκαρος ήδη έχει αρχίσει συνεργασία και εκτός Βοιωτίας.

Ήγγικεν η ώρα για την αναγέννηση της ιστορικής Α.Ε.Ο. Σύσσωμη η Λιβαδειά «κατεβαίνει» στον Ορχομενό για να δώσει τα διαπιστευτήρια και να αναλάβει τις τύχες της ομάδας με στόχο όσο το δυνατόν ψηλότερα. και τα ονόματα πολλά και καλά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο «Κυνηγός» σας δίνει τα πρώτα οκτώ. Δημήτρης Μπούρας, Κώστας Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Καλογρηάς, Δημήτρης Μωρίκης, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Λουκάς Καραπατούχας, Λουκάς Γκικόπουλος. Δεν ξέρω αν στην πορεία προστεθούν κι άλλοι αλλά την βδομάδα που έρχεται έχουμε συνέλευση και εκλογές κι αν δεν προκύψει κάτι το απίθανο αυτή η «ομάδα» των «8» θα είναι στο διοικητικό συμβούλιο.

Μαζί τους και οι Ορχομένιοι  Διονύσης Φαραντόπουλος και Γιώργος Κραβαρίτης ενώ μπορεί να συμμετέχουν κι άλλοι.

Οπότε καταλαβαίνεται ότι μια νέα εποχή ξεκινά για την Α.Ε.Ο. με την συμπαράσταση σε όλα τα επίπεδα από Λιβαδειά μεριά…

5/6/2017

Τα είπαν για τα καλά Δέδες και Νίκας…

Στο περιθώριο του τελικού κυπέλλου Γυναικών είχαν την ευκαιρία να τα πουν και μάλιστα αρκετά ο Κώστας Νίκας με τον Αλέξη Δέδε. Να σας πούμε για όσους δεν γνωρίζετε ότι ο Αλέξης Δέδες κατάγεται από το Κόκκινο απ’ όπου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας. Άρα συμπατριωτάκια. Όπερ σημαίνει ότι είπαν και πολύ περισσότερα…

Για να καταλάβετε και περισσότερα να σας πούμε ότι ο Αλέξης Δέδες βρίσκεται στην Επιτροπή Εξομάλυνσης IMG_2629που όρισαν FIFA και UEFA στην ΕΠΟ. Θεωρείται πρόσωπο με γνώσεις τόσο για την ελληνική όσο και για την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική πραγματικότητα και έχει αναλάβει το management της ΕΠΟ, ενώ «τρέχει» τα καθημερινά ζητήματα της Ομοσπονδίας. Ο Δέδες ήταν δημοσιογράφος κι εργάστηκε στο γραφείο Τύπου της ΕΠΟ ως τα μέσα της περασμένης δεκαετίας, ενώ ασχολήθηκε κι με την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της Ομοσπονδίας. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην UEFA, όπου ήταν παρατηρητής αγώνων, ενώ όταν ανέλαβε την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, θέση από την οποία παραιτήθηκε…

Δέδες και Νίκας λοιπόν μίλησαν για τα τεκταινόμενα στην ΕΠΟ, για τις επερχόμενες εκλογές και για πολλά και διάφορα θέματα που άπτονται του ποδοσφαίρου και των Ενώσεων γενικότερα. Και οι δυο άνδρες μίλησαν σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα και έδειξαν άπειρες γνώσεις ενώ εξέφρασαν και τις ανησυχίες τους για όλα αυτά που συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το θέμα είναι ότι η Ε.Π.Σ.Βοιωτίας και ο πρόεδρος Κώστας Νίκας σίγουρα στο εγγύς μέλλον θα έχουν ουσιαστική συμμετοχή στα δρώμενα της Ομοσπονδίας. Τουλάχιστον αυτό εμείς αποκομίσαμε από την συνάντηση Δέδε και Νίκα.

Πάντως ο χρόνος κυλάει θετικά για την ΕΠΣ Βοιωτίας και αυτό θα το διαπιστώσετε από την μελλοντική παρουσία του Κώστα Νίκα που είναι γεγονός ότι εντυπωσίασε τον Αλέξη Δέδε….

24/5/2017

Θέλει να ησυχάσει ο Κυνηγός και δεν τον αφήνουν. Από Δίστομο μεριά έρχεται η βομβίτσα για αχαριστίες και τέτοια. Και δεν τα λέω εγώ. Τα γράφει ο Γκάρι Πετράκος στην σελίδα του Αμβρυσσέα στο facebook (πατήστε εδώ για του λόγου το αληθές…). Δεν ξέρω αν αυτό το έγραψε προσωπικά ο Γκάρι ή εκφράζει την διοίκηση της ομάδας. Αλλά σίγουρα είναι θεματάκι. Με λίγα λόγια αν και δεν λέει όνομα ο Γκάρι σίγουρα αναφέρεται στον Γιώργο Κεφαλά. «Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει». Πρέπει να λέω και τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Κυνηγός το έπιασε το όλο θέμα. Ο Γιώργος Κεφαλάς κάτι έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα και ο Γκάρι απάντησε άμεσα και μάλιστα με κατηγορίες στα ίσια. Δεν ξέρω αν έχει συνέχεια το θέμα αλλά εγώ σας το παρουσιάζω. Τώρα αν δεν αναφέρεται στον Κεφαλά το αρθράκι ας μου το διαψεύσει ο Γκάρι….

IMG_2434Να τι έγραψε ο Γκάρι Πετράκος και με φώτο μάλιστα:

<<< Ο Αχάριστος στην αποκορύφωση του >>>

• Επειδή κάποιος αποχώρησε και αυτοσαρκάζεται για την
προσφορά του στην ομάδα …
θα ακούσει και την άλλη πλευρά απο τον άνθρωπο που τον έφερε στην ομάδα και τον έκανε μάγκα … χωρίς να το αξίζει επουδενί … γλείφοντας όπου τον έπαιρνε … δυσφημώντας την ιστορία του συλλόγου όλη τη χρονιά …και πουλώντας την ομάδα με την πρώτη ευκαιρία …
Στηρίζοντας τον και τη φετινή χρονιά ενω μας ειχε απαρνηθεί !!!! Ξανά και ξανά !!!! …

18698313_10213044224721463_8323329524470421909_n

•Οσο για την δουλειά που έκανε αν ήταν επιστημονικα – επιτυχημένη η οχι θα το κρίνει το τιμολόγιο των φυσικοθεραπειών και η κρίση των άμεσα εμπλεκομένων όλη τη σαιζόν …που ήταν πέρα για πέρα αρνητική !!
Αυτά και επανέρχομαι με αναλυτικά στοιχεία διότι προκαλεί !!!

ΥΣ : Η μοναδική ομάδα που πληρώθηκε και με το παραπάνω γλείφοντας ειναι ο Αμβρυσσέας και Αντ’ αυτού το έκρυψε και στο προφίλ του επιδεικτικά και στην ανακοίνωση του μιλάει για τον εαυτό του και μόνον και τίποτα πως του πρόσφερε ο σύλλογος !
Ντροπή του απλά

IMG_3903Να τι έγραψε και ο Γιώργος Κεφαλάς στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Αμβρυσσεα και ειδικά τον Κ.Καβαλγιό για την τιμή που μου έκανε να είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας .Με δύο μυϊκούς τραυματισμούς καμμία υποτροπή αλλά και με την καλύτερη φυσική κατάσταση κατά γενική ομολογία που συνδυάστηκε με την άνοδο της ομάδας στη Γ εθνική τελείωσε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά. Ευχαριστώ τους Κ. Κυριάκου,Κ. Τσανίδη και Κ.Μπελλο καθώς και τον Κ. Κεφαλά Μιχάλη και Κ.Καραμανη Λουκά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας! Τα φιλιά μου σε όλους τους φιλάθλους του Διστόμου για την αγάπη που μου δείξανε! Καλή επιτυχία στον Αμβρυσσεα στη Γ Εθνική!!!»

IMG_2625

15/5/2017

Κοίτα να δεις που τώρα οι… «αποτυχημένοι» μας το παίζουν και τεθλιμμένες χήρες. Ρε που καταντήσαμε. Γυρίζουν από δω και από κει δήθεν στεναχωρημένοι για να τους λυπηθούμε. Αλλά ξέρουν που πάνε και τα λένε κι έχουν την εντύπωση πως θα τους δοθεί συγχωροχάρτι.

071012114105_5829«Αποτυχημένος» μπορείς να γίνεις μια φορά και ίσως να επανορθώσεις. Αλλά εδώ μιλάμε για τους… ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ.

Και αυτοί θέλουν να περάσουν προς τα έξω ότι άλλοι φταίνε, οι συγκυρίες και τέτοια παραμύθια που μας λένε κάθε χρόνο… Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Κάποιοι άλλοι φταίνε που επωμίζονται στο τέλος την αποτυχία και δεν ξέρουν από που τους ήρθε.

Ο Κυνηγός δεν θα το αφήσει έτσι για μια ακόμη χρονιά. Οσονούπω θα τα πω και πάλι και ελπίζω να με ΑΚΟΥΣΕΙ…

Ακου ρε φίλε να λυπηθούμε τους «αποτυχημένους»….

10/5/2017

Τα… πολιτικά «πηγαδάκια» της Νου Δου…

Τώρα «μυρίζονται» ή δεν «μυρίζονται» εκλογές ένα έχει διαπιστώσει ο Κυνηγός που τώρα θα ασχοληθεί και με πολιτικό σαφάρι εκτός των άλλων…

Βλέπω λοιπόν κατά μήκος του πεζόδρομου και… πλατειόθεν πολλά «πηγαδάκια» από παράγοντες (πολιτικούς) παλαιούς και νέους ειδικά από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Και σε κάθε «πηγαδάκι» πάντα υπάρχουν και ξεχωριστά άτομα λες και έχουν δημιουργήσει «οικογένειες» που λένε τα δικά τους.
Προς Θεού καλά κάνουν αλλά η απορία η δικιά μου είναι ότι κανείς δεν «μετακομίζει» από το ένα «πηγαδάκι» στο άλλο. Άρα αυτό κάτι σημαίνει.
Βέβαια δεν λείπουν τα… «κουτσομπολιά» και τα… άλλα.

Υπάρχουν όμως, όπως σε κάθε «οικογένεια» και οι «αναμεταδότες» με την ευγενική ονομασία του όρου. Αυτοί κάθε βράδυ «ζεσταίνουν» τα τηλέφωνα μέχρι αηδίας. Και περιττό να προχωρήσω παρακάτω.
Όλα στη φόρα που λένε…

Ένα «πηγαδάκι» όμως είναι όλα τα λεφτά. Αποκαλύψεις οσονούπω.

Πάντως ο… «δύσμοιρος» Γιώργος Λιανός που αρχίζει και καταλαβαίνει τι γίνεται έχει αλλάξει επάγγελμα και κάνει τον «πυροσβέστη» μη τυχόν κι έχουμε στη συνέχεια παρατράγουδα τέτοιες εποχές που είναι.

Σε ένα δε «πηγαδάκι» ένας είπε το καλύτερο: «Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι το… Ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Αν δεν το καταλάβουν ας πάνε να πνιγούν…»
Αμέ, όχι παίζουμε…

———————

«Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις…».

Απολαύστε τον προεδρικό χορό δίπλα στη θάλασσα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΒ Κώστας Νίκας χορεύει το πρώτο του ζεϊμπέκικο ως νέος «Πατριάρχης» στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

IMG_2154

Απολαύστε τον…

——————————————————

Πήρε την… απόφαση ο Στάθης

Την απόφασή του να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια φαίνεται να έχει πάρει ο Στάθης Τριανταφυλλόπουλος.

Ο «δαντελένιος» Βοιωτός μεσοεπιθετικός μετά τον άτυχο τραυματισμό του (είχαμε κάνει σχετική αναφορά) και σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις το πήρε απόφαση να… «εγκαταλείψει» την ποδοσφαιρική ενεργό δράση αφού και ο ίδιος καταλαβαίνει πως δεν θα προλαβαίνει κι έτσι δεν θα τον βλέπουμε να… «γαζώνει» τα Βοιωτικά γήπεδα.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι ο Στάθης θα φύγει και εντελώς από το ποδόσφαιρο. Όπως ο ίδιος λέει αφού τακτοποιήσει τις όποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με την προπονητική θέλοντας φυσικά να πάρει και τα σχετικά διπλώματα και να ανέβει σιγά σιγά τις… βαθμίδες του προπονητή. Κι εκείνο που τον ενδιαφέρει τον Στάθη είναι να ασχοληθεί με ακαδημίες αφού όνειρό του είναι να αναδεικνύονται ταλέντα στο Βοιωτικό χώρο. Και σε αυτό θέλει να βοηθήσει και να ασχοληθεί στα μέγιστα.

Το μέλλον ανήκει στον Στάθη λοιπόν που εκτός από καλός παίκτης είναι και ωραίος άνδρας και έχει πολλές επιτυχίες. Τώρα αν στο μέλλον δεσμευτεί για τα καλά δεν το ξέρουμε και όπως μας είπε και ο ίδιος δεν έχει βρεθεί ακόμη η κατάλληλη που θα του… σκοράρει.

Ωραίος ο Στάθης…

30/12/2016

Bomb…

Μια πρωτοχρονιάτικη βόμβα αναμένεται να… «σκάσει» στο Δίστομο με την έλευση της νέας χρονιάς. Και βέβαια μιλάμε για μεταγραφική βόμβα για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας και νομίζουν κάποιοι ότι κινδυνολογούμε.

Λοιπόν ο Κυνηγός «αλίευσε» κάποιες πληροφορίες που λένε ότι οι άνθρωποι του Αμβρυσσέα ετοιμάζουν να τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα με την μεταγραφή που έχουν στα σκαριά.

Πρόκειται για παικταρά για τα δεδομένα της κατηγορίας ο οποίος αν έλθει μπορεί και θα κάνει τη μεγάλη διαφορά και να «απογειώσει» την ομάδα του Διστόμου. Και όχι μόνο αυτό. Με τον παίκτη αυτόν ο Αμβρυσσέας μπορεί να «κτίσει» γύρω του την ομάδα για την Γ’ Εθνική. Ο παίκτης αυτός έχει μεγάλη ποιότητα και έχει παραστάσεις και συμμετοχές σε ανώτερες κατηγορίες αγωνιζόμενος μεσοεπιθετικά.

Ο Κυνηγός σας λέει ότι οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και όλα δείχνουν θετικά για την μεταγραφική βόμβα στο Δίστομο.

Οσονούπω λοιπόν περισσότερα…

8/12/2016

Ο Κυνηγός θα σας πει κάτι τώρα που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Βέβαια είναι άνευ ουσίας αλλά αξίζει τον κόπο να το πούμε γιατί έγινε και παλιότερα και έπεσε στον κάδο των αχρήστων…

Βλέπετε οι «λυκοφιλίες» δεν κρατάνε και πολύ…

Μια τέτοια «λυκοφιλία» βγήκε και φέτος στο προσκήνιο και μάλιστα αποδείχτηκε με κάποιες συμπεριφορές σε γήπεδο της Βοιωτίας. Μερικοί προσπάθησαν και έδωσαν την εντύπωση ότι πάει να «γεννηθεί» μια περίεργη «συμμαχία». Έτσι τουλάχιστον φάνηκε στο γήπεδο με τις φωνές και αργότερα με κάποια τηλεφωνήματα. Και δεν είχε να κάνει με τους γηπεδούχους που και αυτοί παρασύρθηκαν και ίσως να το πληρώσουν κιόλας. Τέλος πάντων…

Αυτοί οι ίδιοι το είχαν κάνει και μερικά χρόνια πριν σε άλλο γήπεδο. Με τον ίδιον ακριβώς τρόπο. Αλλά την πάτησαν οικτρά και έτρεχαν μετά να κρυφτούνε…

Αυτοί οι ίδιοι λοιπόν το ξεκίνησαν και φέτος το «παραμυθάκι» τους. Αλλά οι άλλοι που τους άκουσαν να ξέρουν ότι οι «σύμμαχοί» τους «δουλεύουν» για ιδία συμφέροντα και αυτό να το ξέρετε θα φανεί περίτρανα όταν οι δήθεν «σύμμαχοι» θα κληθούν σε λίγο να είναι και αντίπαλοι. Τότε θα διαπιστώσουμε την πραγματικότητα της «λυκοφιλίας». Όπως έγινε και πριν λίγα χρόνια και είχαμε το ίδιο νταραβέρι.

Οι άλλοι βέβαια που τους ακούνε και έχουν και αυτοί φιλοδοξίες είναι μάλλον άπειροι στο χώρο και δεν ξέρουν από τέτοια. Η «εκδούλευση» σε όλο της το μεγαλείο. Μάλιστα τόσο πολύ παρασύρθηκαν που έκαναν δηλώσεις σε βάρος κάποιων αλλά ποτέ δεν ακούστηκαν γιατί μάλλον κατάλαβαν το λάθος και κάπου στο… δρόμο «κόλλησαν» τα… ωραία νέα που θα έκαναν πάταγο.

Βέβαια όλα αυτά τα παραμύθια και όπως κάθε παραμύθι πάντα έχουν ένα καλό τέλος και θριαμβεύει η αλήθεια και το καλό. Γιατί να ξέρετε ότι εκτός από αυτούς τους δήθεν «συμμάχους» υπάρχουν και οι άλλοι που δεν τρώνε κουτόχορτο. Και έχουν προετοιμαστεί σε όλα τα επίπεδα. Και οικονομικά και αγωνιστικά. Και δεν τους νοιάζει καν τι θα κάνουν αυτές οι «συμμαχίες». Αλλά αν χρειαστεί θα έχουν τον τελευταίο λόγο γιατί και πιο δυνατοί είναι και πιο υγιείς. Και αυτό θα αποδειχτεί στην πορεία…

Αλλά ο Κυνηγός πιστεύει ότι αυτή η «συμμαχία» και η λυκοφιλία» θα καταρρεύσει οσονούπω. Και με παρατράγουδα. Να το θυμάστε…

7/10/2016

Για σήμερα σας παραθέτω την απάντηση που δίνει η ομάδα του stereasports με αφορμή μια ανακοίνωση του Α.Ο. Υπάτου. Διαβάστε προσεχτικά:

Με αφορμή την ανακοίνωση του Α.Ο. Υπάτου θα θέλαμε και μεις ως stereasports να πάρουμε τη δικιά μας θέση και να δώσουμε καλοπροαίρετα την δικιά μας απάντηση στη διοίκηση της ομάδας του Υπάτου αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση κάνει τη δικιά της «στοχοποίηση».

Πρώτα απ’ όλα όταν βγαίνει μια τέτοια ανακοίνωση θα πρέπει να αναφέρεται ονομαστικά προς τα που απευθύνεται. Το συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, συγκεκριμένα sites και συγκεκριμένοι παράγοντες δεν μας λέει τίποτα και αφήνει αοριστίες και ασάφειες με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων και τίποτε άλλο.

Κύριοι του Υπάτου ονομάστε αν μπορείτε και έχετε το θάρρος ποια είναι τα sites, ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι logo017psd_24090_newκαι ποιοι είναι οι παράγοντες που  «επιχειρούν να μειώσουν την προσπάθεια που κάνουμε στον Α.Ο ΥΠΑΤΟΥ διότι ενδεχομένως «ενοχλούνται» από την υγεία που βγάζει η ομάδα αλλά και την αξιοπρέπεια και τα νέα ήθη με τα οποία πορευόμαστε» όπως εσείς γράφετε στην ανακοίνωση.

Καθαρά και ξάστερα πράγματα και όχι αοριστολογίες για δημιουργία εντυπώσεων λες και ξαφνικά όλοι έχουν «πέσει» να σας «φάνε» λες και τους έπιασε ο πόνος για το τι κάνετε ή τι θα κάνετε.

Ούτως ή άλλως τέτοιες προσπάθειες σαν τη δική σας τις θέλει το Βοιωτικό ποδόσφαιρο. Τις έχει ανάγκη και αυτό δεν σας το αμφισβητεί κανείς και μακάρι να συνεχίσετε γιατί αυτή η προσπάθεια δεν κρίνεται τώρα αλλά σε βάθος χρόνου αν και εφ’ όσον παραμείνετε όσο χρειάζεται για να δημιουργήσετε αυτό που ονειρευόσαστε για την ομάδα. Γιατί είμαστε χρόνια στο χώρο κι έχουν δει πολλά τα ματάκια μας…

Και τέτοιες προσπάθειες γίνονται και στο Δίστομο, και στην Αράχωβα, και στο Καπαρέλλι, και στο Άρμα και στα Άσπρα Σπίτια και στην Αντίκυρα και παντού. Και όλες επικροτούνται.

Μην προσπαθείτε λοιπόν να μας πείτε ότι βλέπετε «φαντάσματα» να σας κυνηγούν.

Κατονομάστε όμως ποιοι και γιατί θέλουν το… κακό σας. Μόνο έτσι και με αποδείξεις αν υπάρχουν θα γίνετε πιστευτοί. Ειδάλλως προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις που δεν θα είναι ότι το καλύτερο για σας. Περιμένουμε λοιπόν να δώσετε ονόματα και από κει και πέρα να το συζητήσουμε.

Ειδάλλως είναι μια ανακοίνωση χωρίς ουσία και περιεχόμενο.

Και για να ακριβολογήσουμε θα πούμε τούτο. Τα μόνα ρεπορτάζ που έχουν γίνει προς αυτή τη κατεύθυνση είναι neaproti
από τα ΝΕΑ της Βοιωτίας και από το stereasports.

Αν κύριοι του Υπάτου «πειραχτήκατε» γιατί έγινε αναφορά ότι ακυρώθηκε κανονικό γκολ της Ένωσης κι αν «πειραχτήκατε από τις δηλώσεις Καραμπά πρέπει να τα αναφέρετε ονομαστικά όπως κάνουν και τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ.

Επειδή εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας και μιλάμε με ονόματα λέμε τούτο. Πρώτη η εφημερίδα ΝΕΑ της Βοιωτίας έκανε αναφορά για κανονικό ακυρωθέν γκολ αφού παρακολούθησε και τον αγώνα. Και μετά το stereasports συνέχισε το ρεπορτάζ σε διαφορετική μορφή.

Τις δηλώσεις ο Γιάννης Καραμπάς τις έκανε στα ΝΕΑ της Βοιωτίας στο Δευτεριάτικο αθλητικό φύλλο και μετά τις αναδημοσίευσε το stereasports. Αλλά στην ανακοίνωση δεν είδαμε να γράφετε και για συγκεκριμένες εφημερίδες  και δεν ξέρουμε το γιατί εκτός αν μας το απαντήσετε και αυτό αν έχετε το θάρρος.

Σας παραπέμπουμε στα δυο αθλητικά προηγούμενα φύλλα από τα ΝΕΑ για του λόγου το αληθές…

Γιατί την ανακοίνωση την βγάλατε μόλις αναδημοσίευσε το stereasports τις δηλώσεις Καραμπά από τα ΝΕΑ της Βοιωτίας και δεν την βγάλατε την Δευτέρα όταν η εφημερίδα είχε τις δηλώσεις που μόνο σε αυτή είχε κάνει; 14354908_10210894995320598_5253559976172145863_nΈχετε το θάρρος να απαντήσετε και σε αυτό;

Δεν ξέρουμε αν έχετε διαβάσει και κάπου αλλού κάτι άλλο για την ομάδα σας που μας ξεφεύγει και αναφέρεστε και κάπου αλλού. Αλλά επειδή είμαστε «σαράντα χρόνια φούρναρης»καταλαβαίνουμε την ανακοίνωσή σας. Αλλά σας λέμε και πάλι.

Ονομάστε κάτι και όχι αόριστα.

Τέλος θα πούμε και τούτο. Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει και τι κάνει ο καθένας. Οτιδήποτε βλέπουμε καταγράφετε χωρίς φόβο και πάθος και οι «απειλές» μας αφήνουν αδιάφορους. Έτσι κι αλλιώς χρόνια τώρα έχουμε καταξιωθεί στο χώρο και σε πολύ υψηλό επίπεδο και όλα αυτά μας αφήνουν αδιάφορους και δεν υποκύψαμε ποτέ αλλά ούτε και θα υποκύψουμε σε τέτοιου είδους «απειλές» που κατά καιρούς κάποιοι προσπαθούν για δημιουργία εντυπώσεων να κάνουν επειδή βλέπουν «φαντάσματα».

Κι ούτε θα κόψουμε τα ρεπορτάζ και ούτε θα «φιμώσουμε» παράγοντες, προπονητές και παίκτες να πουν ελεύθερα ότι θέλουν. Η ευθύνη είναι δικιά μας και δικιά τους με ότι αυτό συνεπάγεται.

Κι έχουμε αποδείξει ότι είμαστε όσο μπορούμε ενήμεροι, αντικειμενικοί, έγκαιροι και έγκυροι…

Η ομάδα του stereasports 

23/9/2016

Σας είχα υποσχεθεί ότι από εδώ μέσα θα ακτινογραφούμε τους αγώνες και τους διαιτητές στην Βοιωτία. Και θα το κάνουμε. Έχουμε λοιπόν πρεμιέρα και πριν τα κάνω όλα αυτά θα πω κάτι για να συνεχίσω αυτά που έλεγα την προηγούμενη φορά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚαι μιλάω για το λάθος που έκανε ο αρχιδιαιτητής Σταύρος Φλώτσιος να ορίσει τον Μιχαηλίδη στο πρώτο ντέρμπι της πρεμιέρας στην α’ κατηγορία. Θα πω και πάλι κάτι και ας λένε ότι θέλουν. Μπορεί ο Σταύρος να θέλει να «πατρονάρει» τον Μιχαηλίδη αλλά πλέον δεν πείθει. Ο Γιωργάκης καλά θα κάνει να εγκαταλείψει το χώρο της διαιτησίας όσο πιο σύντομα γίνεται. Δεν κάνει για διαιτητής. Τώρα γιατί αυτή η επιμονή του Σταύρου δεν μπορώ να καταλάβω. Θα μου πει ότι είναι Β’ Εθνικής. Ε, και… Με τέτοιο «σπρώξιμο» πήγαινα και εγώ. Θυμηθείτε τι έκανε πέρυσι ο Μιχαηλίδης στη Β’ Εθνική. Μαντάρα τα έκανε. Μην θυμηθούμε και τα υπόλοιπα γεγονότα. Και να σας πω και κάτι; Φέτος που δεν θα υπάρχει η αβάντα ο Μιχαηλίδης δύσκολα θα σφυρίξει στο πρωτάθλημα. Τον έχουν καταλάβει και τα πράγματα έχουν αλλάξει…

Θυμηθείτε και τι έκανε ο Γιωργάκης στον περσινό ημιτελικό… Τα ίδια και χειρότερα. Για το καλό της Βοιωτικής διαιτησίας θα πρέπει να εγκαταλείψει. Κι αν δεν το κάνει αυτός ας το κάνουν οι άλλοι. Και εννοώ πρώτιστα τον Σταύρο. Κι αν δεν μπορεί και αυτός υπάρχει και ο νέος πρόεδρος, ο Κώστας ο Νίκας. Έξυπνος είναι και καταλαβαίνει. Στο φινάλε ας παύσει και τον αρχιδιαιτητή που σώνει και καλά θέλει να «σπρώχνει» τον Μιχαηλίδη αφήνοντας πίσω άλλους αξιόλογους διαιτητής για το χατήρι του άσχετου Γιωργάκη. Μην ξαναγίνουμε ρεζίλι στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Το παρελθόν πρέπει να σβήσει. Κι εδώ έχει λόγο και ο νέος πρόεδρος που πρέπει να «καθαρίσει» κάποια πράγματα που αφήνουν στο τέλμα τη Βοιωτική Διαιτησία.

Αν δε το κάνουν αυτό κακό του κεφαλιού τους. Και θα το διαπιστώσουν στην πορεία. Κυνηγός μίλησε και μην μου λένε αργότερα ότι δεν τα είπαμε όταν θα αρχίσει η κριτική και δεν θα τους αρέσει. Τελεία και παύλα.

Η ακτινογραφία

Περισσότερα για τον Μιχαηλίδη δεν θα πω στο Δάφνη – Αμβρυσσέας. Ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά και να βγει καλά το παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι που θέλει προσοχή. Είναι και πρεμιέρα. Οι πλάγιοι Παγούρας και Φίλος ελπίζω να βοηθήσουν στους κανονισμούς που αγνοεί ο Μιχαηλίδης. Θα δούμε τι θα γίνει γιατί έχω πολλούς ενδοιασμούς και σε αυτό αποκλειστικός υπεύθυνος θα είναι ο Σταύρος.

 

Στην Αράχωβα πάει ο έμπειρος Βίκτωρας Χρήστου. Παλιά καραβάνα ξέρει να ανταπεξέρχεται και στα εύκολα και στα δύσκολα. Θα βγάλει εύκολα το Παρνασσός – Αρματηλάτης, ένα παιχνίδι που έχει φαβορί και θα αποδειχθεί και στον αγωνιστικό χώρο.

Άλλος ένας εμπειρότατος πάει στα Άσπρα Σπίτια. Ο Φάνης Φλώτσιος στο Ένωση – Ύπατο. Ανεξάρτητα αποτελέσματος ο Φλώτσιος τα έχει παιχνιδάκια τέτοια παιχνίδια.

Στο γειτονικό ντέρμπι Παμβαγιακού – Κιθαιρώνα πάει ο Δημήτρης Θεοχάρης. Ο «επιθεωρητής» έχει μάθει στα δύσκολα και είναι και διπλωμάτης. Θα το βγάλει το παιχνίδι αν βοηθηθεί και από τους πλάγιους.

Στο άλλο γειτονικό ντέρμπι Ολυμπιάδας – Σχηματαρίου πάει μια παλιά «καραβάνα» στο χώρο. Ο Κώστας Βασιληάς. Ξέρει από τέτοια παιχνίδια και την ψυχολογία και πιστεύω πως θα τη βγάλει καθαρή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ Στέφανος Ξηρογιάννης πάει στο ΠΑΟΚ – Δήλεσι στο Κυριάκι. Πονηρό παιχνιδάκι που θέλει προσοχή αλλά και διπλωματία από τον Ξηρογιάννη που αν θέλει μπορεί να κάνει ρεσιτάλ ασχέτως αποτελέσματος.

Τέλος ο Χρήστος Θάνος δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στο Απόλλων – Μαυρομμάτι. Δύσκολο μεν παιχνίδι αλλά μόνο για τους δυο αντιπάλους και όχι για τον Θάνο.

22/9/2016

Εν πρώτοις

Για πρώτη φορά δεν θα σας κουράσω πολύ. Απλά θα πω ότι εδώ μέσα θα λέμε τα πάντα. Οτιδήποτε θα κινείται θα εκτελείται. Και εν ψυχρώ μάλιστα…Τώρα αρχίζει και το πρωτάθλημα στη Βοιωτία κι έχουμε να πούμε πολλά. Θα αναλύουμε τα πάντα πριν και μετά τους αγώνες με μπόλικο παρασκήνιο. Α, και θα επανέλθω και στην κριτική των διαιτητών πριν και μετά τους αγώνες.

Το λάθος

Και επειδή ο Σταύρος έβαλε τον Γιώργο Μιχαηλίδη στο ντέρμπι των Ερυθρών ένα θα του πω. Κάνει το πρώτο και μεγάλο λάθος. Θα μου πει κανείς ότι ο Γιωργάκης είναι Β’ Εθνικής κ.λ.π. Κουραφέξαλα λέει ο Κυνηγός. Όταν τελειώσει το ντέρμπι ελάτε να τα πούμε ένα χεράκι. Ποιος Μιχαηλίδης κύριοι; Αυτός που τα έκανε μαντάρα στον περσινό ημιτελικό; Μην πω και τι γινόταν στη Β’ Εθνική. Δεν θα πω περισσότερα. θα μιλήσω μετά το παιχνίδι και θα πω πολλά. Για να διαπιστώσετε όλοι πόσο μας έχουν καλομάθει κάποιοι….

Σε λίγο θα γίνει και η ανάλυση όλων των αγώνων με τους διαιτητές και θα πούμε πολλά περισσότερα…

Μήνυμα

Αν είναι διαμαρτυρηθούν κάποιοι ας το κάνουν από τώρα. Μην μου έρθουν μετά το παιχνίδι. Γκάρι το άκουσες; Πες το και στον Αμπράμοβιτς που θα πάρει το μήνυμα….

Ο νέος πρόεδρος

Βέβαια αρχίζοντας θέλω να συγχαρώ τον Κώστα Νίκα ως νέο πρόεδρο της Ένωσης και να του ευχηθώ ότι το IMG_1καλύτερο. Ο Κυνηγός θα του δώσει αρκετή πίστωση χρόνου για να αποδειχθούν ορισμένα πράγματα γιατί πιστεύω ότι ο Κώστας και όραμα έχει και φιλοδοξίες έχει και έντιμος είναι. Τον προτρέπω να βοηθήσει τη Βοιωτία να βγει από το… τέλμα και την ανυποληψία. Μπορεί να τα καταφέρει και περιμένω…

George Maniotis κύριοι…

Ο άνθρωπος μοντέλο, μανεκέν, ηθοποιός αλλά και ποδοσφαιριστής. Όλα τα έχει ο George.
Τώρα πήγε κάτω στα Άσπρα Σπίτια για να παίξει μπαλίτσα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Maniotis θα συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Εκεί στην παραλιακή πόλη θα γίνουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας όπου ο George θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής (προτιμήθηκε μάλιστα αντί του Τομ Κρουζ) έχοντας στο πλευρό του ως συμπρωταγωνίστρια την Κάμερον Ντιάζ. Ο τίτλος της ταινίας θα είναι «το νησί του τρόμου» και τα γυρίσματα θα γίνονται σε Άσπρα Σπίτια, Αντίκυρα, Άγιο Ισίδωρο και στο νησάκι Τσαρούχι.

Η υπόθεση του έργου αναφέρεται σε έναν νέο που αγάπησε εκείνη που δεν άξιζε την αγάπη της. Και θα τα έχει όλα. Μυστήριο, έρωτα, θρίλερ, φαντασία και ίσως sex (αυτό θα το αποφασίσει ο σκηνοθέτης ανάλογα τις διαθέσεις του George). Η πλοκή διαδραματίζεται σε μια παραλιακή μεγαλούπολη όπου ο νέος Βαλταζάρ (τον ρόλο υποδύεται ο George Maniotis) είναι ερωτευμένος σφόδρα με την Αστάρτη (την υποδύεται η Κάμερον Ντιάζ) αλλά αυτή δεν ενδίδει. Τον θέλει βέβαια αλλά θέλει και να τον τιμωρήσει για οικογενειακούς λόγους. Έτσι κάθε βράδι πάει και με διαφορετικούς παρτενέρ με αποτέλεσμα ο Βαλταζάρ να τρελαίνεται. Και τι δεν κάνει για να την φέρει στην αγκαλιά του και στο κρεβάτι του. Αυτή τίποτα. Ώσπου ο Βαλταζάρ βάζει μπροστά το μεγάλο σατανικό σχέδιο. Την απαγάγει και την μεταφέρει σε ένα ερημικό νησί (τα γυρίσματα στο Τσαρούχι) όπου την αφήνει και φεύγει. Η σκέψη του είναι σαφής. Χωρίς άνδρα για αρκετό καιρό η Αστάρτη θα ενδώσει όταν επιστρέψει ο Βαλταζάρ στο νησί. Κι έτσι γίνεται. Έπειτα από δυο χρόνια ο Βαλταζάρ επιστρέφει στο νησί και η Αστάρτη γυμνή εντελώς του ρίχνεται και γίνεται το έλα να δεις.

Ο Βαλταζάρ συνεχίζοντας την τρελή σκέψη του φεύγει και πάλι αφήνοντας την Αστάρτη και πάλι μόνη. Για να επαναλάβει το ίδιο. Έξυπνος ο νέος.

Πηγαίνοντας όμως στην μεγαλούπολη ευχαριστημένος μαθαίνει το εξής εκπληκτικό. Οι φίλοι του του λένε σε μια κουβέντα ότι σε ένα ερημικό νησί πριν ένα χρόνο περίπου κάποιοι ψαράδες βρήκαν την Αστάρτη νεκρή. Παθαίνει σοκ ο Βαλταζάρ και πολύ περισσότερο όταν επισκέπτεται τον τάφο της. Με ποια λοιπόν έκανε έρωτα πριν μια βδομάδα περίπου στο νησί; Οι τύψεις βασανίζουν τον Βαλταζάρ που αποφασίζει να πάει στο νησί… Η συνέχεια επί της οθόνης.

Μεγαλεία λοιπόν ο George Maniotis και θα σας πούμε και τη συνέχεια μόλις ξεκινήσουν τα γυρίσματα… Παράλληλα βέβαια θα παίζει και μπάλα.

Έρωτες

Πέρυσι είχαμε έναν έρωτα που εξελλισόταν σε γήπεδα της Βοιωτίας και μάλιστα όπου πήγαινε να διαιτητεύσει κάποιος συγκεκριμένος νεαρός ρέφερι. Νεαρός λέω για να μην ξεγελαστεί ο Φάνης και ψάχνεται. Δεν ξέρω που κατέληξε το ειδύλλιο με την κοκκινομάλλα που βρισκόταν έξω από το γήπεδο για να δει τον… αγαπημένο της που τον ήθελε τόσο πολύ. Αλλά αυτός ήταν τέτοιος «βλάκας» που δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν. Προς το τέλος του το σφύριξαν και μετά δεν ξέρω τι έγινε αλλά μάλλον τίποτα. Γιατί αυτή η κοκκινομάλλα με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε το πρόγραμμα κάποιας ομάδας και συγκεκριμένου παίκτη που έκανε και μεταγραφή φέτος. Μάλλον θα έχουμε άλλα για φέτος. Μου είπε επίσης ότι τα μαλλιά της θα τα αλλάξει προς το ξανθοκόκκινο τώρα. Άντε αν τη δείτε σε κανένα γήπεδο κεράστε τη κιόλας. Το κορίτσι έχει άλλον έρωτα…

Διακοπές τέλος

Το Πρωτάθλημα αρχίζει! Μπορεί οι γυναίκες να έχουν το μυαλό τους σε διάφορα θέματα(νύχια, κομμωτήρια, spa,
καφέ με τις φιλενάδες για κους κους κ.α.), δεν ξεχνούν όμως και τα γήπεδα που θα βρεθούν κάθε Σαββατοκύριακο και ειδικά στο τοπικό πρωτάθλημα Βοιωτίας αφού αυτό μας ενδιαφέρει. Ο Κυνηγός πάντως σκέφτηκε τους δέκα λόγους που θα τις κάνει και πάλι να βρεθούν για  άλλη μια αγωνιστική χρονιά στις κερκίδες της Βοιωτίας.

Πρώτον… Πρέπει εάν σέβεσαι τον εαυτό σου να βγάλεις μια selfie  με τον George Maniotis. Μπορεί να  είναι νέο… αίμα στην Ένωση αλλά είναι από τους πιο σέξι ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος και καρδιοκατακτητής. Οι λόγοι φαίνονται με μια ματιά. Τώρα που πιάσαμε και παραλία είμαστε άλλο φρούτο….
Δεύτερον… Πρέπει να πας στο Δίστομο να δεις τον Αμβρυσσέα που θα πρωταγωνιστήσει. Ζήσε την ευκαιρία να είσαι στην εξέδρα δίπλα με τον Γκάρι Πετράκο. Μπορεί τυχαία να συναντήσεις και τον «Αμπράμοβιτς» και τότε ποιος σε πιάνει.

Τρίτον… Πρέπει να πας γήπεδο με τις φίλες σου για να δεις την αγαπημένη σου ομάδα. Για Άσπρα Σπίτια σε βλέπω. Γυναικοπαρέα, ωραίο κλίμα και πολλά νέα παιδιά να κλωτσούν το τόπι. Χώρια ότι θα μπορέσεις να γνωρίσει κάτι αν σου κάτσει…

Τέταρτον… Πρέπει να ξέρεις πως θα βγάλεις τα λεφτά για την τσάντα που ονειρεύεσαι να παρεις από την Κηφισιά για την επόμενη άνοιξη. Πώς; Μάθε μπαλίτσα, που λέει και ο Αλέφαντος.  Πήγαινε κάνε παρέα στο Μάκαρο και κάτι θ’ ακούσεις, κάτι θα μάθεις για κανένα παιχνίδι που θα είναι «αβαβά»! Τα έβγαλες τα λεφτά.

Πέμπτον… Πρέπει  εάν το αγόρι σου είναι φανατικός κάποιας μεγάλης ομάδας να τον πείσεις να πάτε μια βόλτα στην ιστορική Λιβαδειά για να δείτε τον Λεβαδειακό. Χωρίς Λεβαδειακό Super League δεν έχει. Θα σε πάει στους καταρράκτες, θα φάτε σουβλάκι και επιτέλους θα τον ψήσεις να σου αγοράσει εκείνο το κομψό μαύρο παλτό που γούσταρες καιρό αφού το κρύο δεν παλεύεται εκεί… Για το παλτό γίνονται όλα…

Έκτον… Πρέπει να διαβάσεις μια ανακοίνωση του Γκάρι. Εάν δεν το κάνεις δεν έχεις καταλάβει τι εστί  Βοιωτικό ποδόσφαιρο.
Μην ανησυχείς βγάζει πολλές. Εάν χάσεις μια έρχεται η άλλη. Είναι σαν τα τρένα… Κάνε κάτι λοιπόν να διαβάσω Γκάρι.

Έβδομον… Πρέπει να πας στα Βάγια με το καινούργιο σου φόρεμα. Πρέπει κάπου να το δείξεις. Και να μην σε βγάλουν φωτογραφία οι φωτογράφοι βγάλε μια μόνη σου και ανέβασε την στο facebook. Φρόντισε το αγόρι σου να μην είναι Παμβαγιακός. Εάν είναι θα έχεις θέμα.

Όγδοον… Πρέπει να πας γήπεδο εάν δεν έχεις αγόρι και ειδικά στο Καπαρέλλι. Μην είσαι χαζή, εκεί  οι ποδοσφαιριστές είναι καλά παιδιά. Θέλουν φροντίδα και αγάπη. Που ξέρεις μπορείς να γίνεις και εσύ εάν πέσεις σ’ αυτά τα καλά παιδιά η Βικτόρια (όχι η βασίλισσα) της Ελλάδος.

Ένατον… Πρέπει να ασχολείσαι με το Βοιωτικό ποδόσφαιρο. Να πηγαίνεις γήπεδο, να διαβάζεις εφημερίδες, αθλητικά σάιτ όπως το stereasports και να βλέπεις αθλητικά στην τηλεόραση. Και εσείς οι γυναίκες που αποφασίσατε να κάνετε τον αθλητισμό κομμάτι της ζωής σας πρέπει να ζήσετε. Πάντως μην σκεφτείς να ακολουθήσεις αυτό το επάγγελμα ειδικά αν πηγαίνεις στο γήπεδο της Αράχωβας.

Δέκατον… Πρέπει να πηγαίνεις γήπεδο για να μαθαίνεις πως θα είναι η ζωή σου όταν θα παντρευτείς έναν άνδρα που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Θα φωνάζει, θα πίνει μπύρες (όχι δεν γίναμε Αγγλία να πίνουμε και στο γήπεδο),να γεμίζει το χαλί ποπ κορν. Θα σου βάλει και συνδρομητική τηλεόραση και θα βλέπεις και ταινίες που τόσο σ’ αρέσουν. Ειδικά αν περάσεις από τα γήπεδα του Άρματος και του Ακραιφνίου. Τυχερή!

Πάολα…

paola

Πάολα, το να είσαι ρουφιάνος και «παπαγαλάκι» μπορεί να μην πειράζει. Αλλά το να είσαι ρουφιάνος, «παπαγαλάκι» και κερατάς αυτό δεν τρώγεται. Και να θες να συζητάς κιόλας γιατί σκύβεις και… βήχεις όταν θέλεις να μπεις στο σπίτι σου.

 

 

Και τα δυο μας ανέκδοτα….

Μια ξανθιά και μια κοκκινομάλλα περπατούν στο δρόμο.
Ενώ περνούν έξω από ένα ανθοπωλείο η κοκκινομάλλα βγάζει μια φωνή:
– Ωχ, τι έπαθα!
– Τι συμβαίνει; ρωτάει η ξανθιά.
– Να εκεί είναι ο φίλος μου κι αγοράζει λουλούδια, απαντά η κοκκινομάλλα.
– Και φοβάσαι ότι τα αγοράζει για κάποια άλλη;
– Όχι, λέει η κοκκινομάλλα, ξέρω ότι τα παίρνει για μένα αλλά να, όταν μου παίρνει λουλούδια ξέρω ότι θα είμαι για τρεις μέρες ανάσκελα με τα πόδια ψηλά!
– Γιατί; ρωτάει η ξανθιά. Δεν έχετε βάζο;

————

Ήταν τρεις ξανθιές που ήθελαν να γίνουν αστυνομικίνες.
Πάνε λοιπόν στην επιτροπή και ο εξεταστής λέει στην πρώτη:
– Αυτή είναι η φωτογραφία ενός υπόπτου. Πώς θα τον αναγνωρίσεις αν τον συναντήσεις στο δρόμο;
– Από το ότι έχει ένα μάτι, λέει η ξανθιά.
Τρελαίνεται ο εξεταστής και πριν την απορρίψει, της εξηγεί πως δεν έχει ένα μάτι, απλώς η φωτογραφία του υπόπτου έχει τραβηχτεί προφίλ.
Έρχεται η σειρά της δεύτερης ξανθιάς και ο εξεταστής την ρωτάει ακριβώς το ίδιο πράγμα, για να πάρει την απάντηση:
– Μπορώ να τον αναγνωρίσω από το ότι έχει ένα αυτί” και μη πιστεύοντας και στα δικά του αυτιά ο εξεταστής, την απορρίπτει και αυτή, λέγοντάς της ότι η φωτογραφία είναι προφίλ.
Μπαίνοντας και η τρίτη ξανθιά, εκνευρισμένος ο εξεταστής της λέει δείχνοντάς της τη φωτογραφία:
– Αυτός είναι ένας ύποπτος. Πώς θα τον αναγνωρίσεις αν τον συναντήσεις στο δρόμο; Και πρόσεξε να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις.
– Αυτό είναι πανεύκολο, λέει η ξανθιά και συνεχίζει. Ο ύποπτος φοράει σίγουρα φακούς επαφής!.
Ξαφνιασμένος ο εξεταστής και μη μπορώντας να καταλάβει από που προέκυψε αυτό το στοιχείο, τρέχει στα αρχεία για να δει αν η κοπέλα έχει δίκιο. Πράγματι! Ο ύποπτος φορούσε φακούς επαφής!
– Μα καλά, πώς το κατάλαβες; ρωτάει την ξανθιά.
-Είναι πολύ απλό, απαντά εκείνη. Με ένα αυτί και ένα μάτι δε μπορεί να φοράει γυαλιά!!!

Τελειώνουμε με το θεματάκι μας που ενδιαφέρει…

Ποιες στάσεις αρέσουν στις γυναίκες!

Η πρώτη μεγάλη, βαθιά είσδυση του πέους στον κόλπο της είναι κάτι ασύγκριτο για τη γυναίκα. Δεν είμαι σίγουρη ποια ψυχολογική σημασία έχει αυτό για τη γυναίκα, αλλά μου φαίνεται πως περικλείει μέσα του την «κατάκτηση της γυναίκας του» από τον άντρα και την παράδοση στον ανδρισμό του εκ μέρους της.

Ολόκληρο το σεξουαλικό σενάριο μεταξύ άντρα και γυναίκας περιέχει μέσα του ένα στοιχείο ψευτομάχης. Ο άντρας κατακτά τη γυναίκα κι εκείνη υποκύπτει. Εκείνος πραγματοποιεί μια κατάκτηση. Την αρπάζει, τη ρίχνει στο έδαφος και κάνει το όργανό του να εισδύσει στον κόλπο της. Και μόνο όταν εκείνη «δεχτεί το αναπόφευκτο», βρίσκει την ικανοποίηση στην «ήττα» της, την οποία περίμενε με αυξανόμενη ανυπομονησία.

Μην της την στερείτε. Αφήστε την να την απολαύσει πλήρως. Μην «ενεργοποιείστε» ευθύς αμέσως μετά την είοδυση. Μπορείτε να εισδύσετε σε όλο το μήκος σας και να μείνετε εκεί, ακίνητος, ενώ εκείνη απορροφά το απερίγραπτο συναίσθημα πληρότητας που της προσφέρατε.

Ενώ βρίσκεστε στη στάση αυτή απόλυτα ενωμένοι, με το στενότερο και σημαντικότερο αγκάλιασμα που είναι δυνατό να υπάρξει ανάμεσα στον άντρα και τη γυναίκα, μπορείτε να της εκφράσετε τον έρωτά σας με ένα σωρό τρόπους, όσους επιτρέπει τουλάχιστον η στάση σας. Πείτε της πόση απόλαυση νιώθετε. Εκφράστε της τον έρωτά σας γι’ αυτήν, βέβαιος πως μια γυναίκα ποτέ δεν κουράζεται από αυτά.


Αν είστε πρόσωπο με πρόσωπο, γιατί να μη συνεχίσετε τα φιλιά;

Αφήστε τα χέρια σας να τρέξουν επάνω στο σώμα της ελαφρά και απαλά – στους ώμους της, στα πλευρά της. Περάστε πολλή ώρα έτσι. Πώς θα μπορούσατε να περάσετε καλύτερα το χρόνο σας, παρά με την υπέροχη αίσθηση της αφής;

Αν σκοπός σας είναι να την αγαπάτε και να σας αγαπάει, θα πρέπει ν’ αποδίδετε ιδιαίτερη σημασία στη γυναικεία της ψυχολογία. Διάβασα κάπου την άποψη ενός ψυχαναλυτή σχετικά με το τι συμβαίνει ασυνείδητα κατά την ερωτική πράξη. Λέει, λοιπόν, ότι για τον άντρα εκφράζει μια ασυνείδητη επιθυμία να ξαναγυρίσει μέσα στη μήτρα και για τη γυναίκα την επιθυμία να τον κάνει να γίνει παιδί μέσα στη μήτρα της. Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό, αλλά συμφωνώ πως έχει κάποιο πολύ βαθύ και πολύπλοκο νόημα.

Το κλειδί είναι, νομίζω, ότι η γυναίκα δεν θέλει να είναι το οεξ κάτι που της κάνουν ή κάτι που κάνουν για κείνη, ή ακόμα κάτι που εκείνη κάνει σε κάποιον άντρα, θέλει το σεξ ν’ αποτελεί μια κοινή εμπειρία των δυο τους.

Ακόμα και οι κινήσεις σας, αφού εισδύσετε στον κόλπο της, έχουν πολύ μεγάλη σημασία για τη διατήρηση και τη βελτίωση της συσχέτισης. Αν γίνουμε λιγάκι «ανατομικοί» για ένα λεπτό, ίσως μπορέσω να σας διευκρινήσω τι εννοώ μ’ αυτό. Όταν εκείνη κατευθύνει το πέος σας για να εισδύσει στον κόλπο της, νιώθει την είσδυση και το συναίσθημα της πληρότητας με κάθε ίνα του σώματός της. Για τη γυναίκα είναι σαν να της έλειπε ένα μέρος του σώματός της, ένα πολύ σημαντικό μέρος, του οποίου μόλις αντιλαμβανόταν αόριστα την έλλειψη. Τώρα, το μέρος αυτό ξαναγύρισε στο σώμα της: τώρα είναι ξανά ολόκληρη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κοπέλα νιώθει ιδιαίτερη απόλαυση όταν ο άντρας της εισδύσει στον κόλπο με όλο του το μήκος.


Έτσι της δίνει την ευκαιρία να χαρεί το ότι έχει συμπληρωθεί ολοκληρωτικά από αυτόν, πριν συνεχίσει με άλλες κινήσεις, που σημαίνουν μερική τουλάχιστον απομάκρυνσή του από εκείνη. Μπορείτε ακόμα, αν επιζητείτε «ολοκληρωτική εμπειρία» για την κοπέλα σας, να δοκιμάσετε το εξής: Ξαπλώστε με πρόσωπο ο ένας προς τον άλλο (εσείς από πάνω, εκείνη από κάτω, ή ξαπλωμένοι στο πλευρό σας) και κάνετέ την να σας οδηγήσει στον κόλπο της. Εισδύετε τότε αργά, πολύ αργά, μέχρι να φθάσετε στην ολοκληρωτική είσδυση, ώστε να πιέζετε δυνατά ο ένας επάνω στον άλλο. Μετά, κρατώντας την και χαϊδεύοντάς την μ’ αγάπη, μιλήστε της. Μάλιστα, είπα μιλήστε της. Χωρίς να κινείστε καθόλου, κάντε τις σκέψεις σας να τρέξουν στο παρελθόν. Είναι μια στιγμή αφάνταστα κατάλληλη για να ξαναθυμηθείτε μέρες και νύχτες έρωτα, να δημιουργήσετε φαντασιώσεις και ν’ απελευθερώσετε τις επιθυμίες σας.

Μπορείτε έτσι να παραμείνετε σε διέγερση, ενώ ταυτόχρο¬να χαλαρώνετε (μια κατάσταση που μπορεί να φαίνεται σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθεί). Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κατάστασης αυτής είναι ψυχολογικό: σας προσφέρει ένα σχεδόν συντριπτικό συναίσθημα «ταύτισης», αυτό ακριβώς που κάθε γυναίκα θέλει να χαρακτηρίζει τις σχέσεις της.

Οι κινήσεις σας, όταν πρόκειται να ξεκινήσετε, μπορούν ν’ αποτελέσουν επίσης μια μορφή πραγματικής τέχνης. Ειλικρινά! Και δεν είναι ανάγκη να είστε χορευτής μπαλέτου. Εδώ έχουμε άλλη μια από τις πολλές αυτές διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα. Ο άντρας πετυχαίνει τη μεγαλύτερη διέγερση από τις μα- κρές (βαθιές) ωθήσεις. Όλα καλά, αλλά αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα για την κοπέλα. Υπάρχουν ελάχιστοι άντρες που διαθέτουν έλεγχο του εαυτού τους σε ικανοποιητικό επίπεδο και αρκετή δύναμη θέλησης, ώστε να μπορούν να συγκροτούνται αρκετή ώρα κάνοντας τέτοιες κινήσεις ώθησης (και μη θεωρήσετε τον εαυτό σας ζημιωμένο αν δεν διαθέτει αυτόν τον έλεγχο). Μη με παρεξηγείτε: δεν λέω να μην κάνετε καμιά κίνηση είσδυσης και ώθησης, αλλά, συνήθως, συγκρατείστε μόνο μέχρι τη στιγμή που εσείς – και η κοπέλα σας – θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε για το τελικό αποκορύφωμα.

Και σ’ εκείνη αρέσουν οι βαθιές ωθήσεις, ιδιαίτερα για το φινάλε, αλλά υπάρχουν άλλες κινήσεις που της δίνουν πολύ βαθιά ικανοποίηση, κινήσεις που μπορούν να παρατείνουν την ερωτική σας πράξη (δεν είναι στόχος που αξίζει τον κόπο;). Πρώτα-πρώτα, μπορείτε, καθώς πραγματοποιείτε ολοκληρωτική είσδυση, να κινείτε το σώμα σας επάνω και κάτω – πάντα, όμως, σε πλήρη επαφή με το δικό της σώμα.

Αν είστε πρόσωπο με πρόσωπο, αυτό σημαίνει να κινείτε τους ώμους σας επάνω και κάτω από τους δικούς της, χωρίς να κινείτε τη λεκάνη σας. Αν έχετε απέναντι σας έναν τοίχο ή το ποδαρικό του κρεβατιού, για να μπορείτε να πιέζετε επάνω του τα πόδια σας, η κίνηση μπορεί να ενταθεί με το να «ανυψώνεστε και να χαμηλώνετε» πάνω στις μύτες των ποδιών σας. Σκεφτείτε το λίγο: Εκείνη επωφελείται από την μεγάλη κίνηση του πέους σας μέσα στον κόλπο της, αλλά χωρίς να είστε αναγκασμένος να κάνετε τις κινήσεις ώθησης.

Πιστεύω πως ο λόγος για τον οποίο το αποφεύγουν οι περισσότεροι άντρες ή δεν το έχουν δοκιμάσει ποτέ, είναι ότι γνωρίζουν τι τους διεγείρει περισσότερο και νομίζουν (το θεωρούν μάλιστα εντελώς φυσικό) ότι και η γυναίκα θα διεγεί- ρεται μόνο με τον ίδιο τρόπο.

Κείμενο της θεραπεύτριας ειδικήςε σε ζητήματα ερωτικών σχέσεων Λουίζα Μπερντ

Πηγή: boro.gr

Comments are closed.