Παρασκευή, Νοέμβριος 22

Το επίσημο πρόγραμμα του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2016

0

H Oργανωτική Επιτροπή του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2016 παρουσίασε το πρόγραμμα του αγώνα. Δείτε το σε μορφή PDF κάνοντας «κλικ» στον παρακάτω σύνδεσμο.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα πατήστε εδώ…. (http://acropolisrally.gr/2016/images/pdf/engr_acro2016_programme.pdf)

Στη νέα έδρα του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2016, στη Λαμία, και ειδικότερα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων, παραχωρήθηκε  συνέντευξη Τύπου για τον 3ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC), που θα διεξαχθεί στις 6-8 Μαΐου 2016. Η επιστροφή του αγώνα στα όρια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπου τελευταία φορά φιλοξενήθηκε το 2005, αποτελεί ήδη από την ανακοίνωσή της είδηση, και αναμενόμενα «όρισε» και το πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.
Παρών στην εκδήλωση, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Η τοπική αυτοδιοίκηση εκπροσωπήθηκε από τους δημάρχους των περιοχών από όπου περνά η διαδρομή του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2016, και ειδικότερα από τους κ.κ. Γιώργο Γώγο (Αμφίκλειας-Ελάτειας) και Ιωάννη Συκιώτη (Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου), όπως και τους τον Αντιδημάρχους Δελφών και Δωρίδος, Αριστείδη Αγγελόπουλο και Κωνσταντίνο Υφαντή, καθώς και από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Αλέξανδρο Διαμαντάρα.
Με κοινό παρονομαστή τη θέληση για αγαστή συνεργασία με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, όλοι καλωσόρισαν το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2016 στη Στερεά Ελλάδα και καθένας ξεχωριστά διαβεβαίωσε πως ο δήμος που εκπροσωπεί θα σταθεί αντάξιος του γεγονότος, σε επίπεδο τόσο προετοιμασίας όσο και φιλοξενίας.
Ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα, Δημήτρης Μιχελακάκης, ευχαρίστησε την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως επίσης και το χορηγό ονόματος, τη ναυτιλιακή SEAJETS, που βρίσκεται για δεύτερη συνεχή χρονιά δίπλα στον αγώνα, αλλά και την πετρελαϊκή ΕΚΟ, που επί σειρά ετών στηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση.
Ο Αλυτάρχης του αγώνα, Νίκος Μανώλης, «έκλεισε» την εκδήλωση με την παρουσίαση των λεπτομερειών της διαδρομής, πληροφορίες για την οποία έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2016, www.acropolisrally.gr.
To SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2016 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού.

Πηγή: starsports

Comments are closed.