Παρασκευή, Νοέμβριος 22

Ο ΑΚΟ Λιβαδειάς, έτοιμος για μια ακόμη καλή χρονιά

0
Πάνω από 1500 θεατές παραβρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο της Λιβαδειάς και αποθέωσαν τα παιδιά τους, τα παιδιά του ΑΚΟ Λιβαδειάς χειροκροτώντας ασταμάτητα δίνοντας έτσι την επιβράβευση που τους χρειάζεται για την καλή τους αγωνιστική πορεία και το 2016.
Οι προπονήτριες του ΑΚΟΛ όλων των τμημάτων παρουσίασαν προγράμματα με τους αθλητές κάθε κατηγορίας που προπονούν. Το πρόγραμμα είχε αγωνιστικό τραμπολίνο, ενόργανη γυμναστική 7-11, 5-7 ετών, Cheerleading junior-mini και αγωνιστικό τμημάτων της προπονήτριαςΠολίνας Παπαχρήστου.
Παρουσίαση Μουσικοκινητικής αγωγής, ενόργανη 5-7 ετών, αγωνιστική ρυθμική παγκορασίδες, κορασίδες και νεάνιδες, τμημάτων της Έφης Ραμαντάνη.
Τμήματα που προπονεί η Λουκία Τσάπρα παρουσίασαν αεροβική γυμναστική (μαζικό), αγωνιστική αεροβική, γενική γυμναστική και αισθητική γυμναστική για μικρές και μεγάλες αθλήτριες.
Ρυθμική γυμναστική 3-5, 5-7 και 8-10 ετών παρουσίασαν τα τμήματα της προπονήτριας Ερικαίτης Παπαλάμπρου ενώ η Πέγκυ Νίκα παρουσίαση επίδειξη στίβου junior και ο Γιάννης Κουτσούμπας επιμελήθηκε τους παραδοσιακούς χορούς που χόρεψε το τμήμα Special Olympics.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η, ακούραστη (;) πρόεδρος του ΑΚΟ Λιβαδειάς Γωγώ Θεοδώρου η οποία έκοψε και την πίτα το φλουρί της οποίας “έπεσε” για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τμήμα Special Olympics.
Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης που σκόρπισε συγκίνηση ήταν η έκπληξη, αφού ούτε ο ίδιο το γνώριζε, η βράβευση του Χρήστου Αλογοσκούφη για την πολυετή του προσφορά στον Σύλλογο από τονκεντρικό ΣΕΓΑΣ! Την απονομή έκανε ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (ΕΑΑ) Παναγιώτης Δημάκοςενώ ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Χάρης Αναστασίου διάβασε κείμενο για την δράση του τιμώμενου.

 

Από την πλευρά του κεντρικού ΣΕΓΑΣ παραβρέθηκαν επίσης ο Τεχνικός Ανάπτυξης Στέφανος Ματάκης ο οποίος βράβευσε τους πρωταθλητές του ΑΚΟΛ Μίγα, Χριστόπουλο και Ευταξία και ο υπεύθυνος Τύπου Μπάμπης Ζαννιάς.
Επίσης η παλιά πρωταθλήτρια και προπονήτρια του ΑΚΟΛ Ελένη Σύρουβράβευσε τις αθλήτριες του Cheerleading που κατέκτησαν 3η πανελλήνια νίκη.
Οι τυχεροί αριθμοί, που κερδίζουν από ένα μήνα δωρεάν συνδρομή στον Όμιλο είναι:
 326 – 392 – 266 – 848 και 84.
Πηγή: Ασόπιχος 

Comments are closed.