Δευτέρα, Φεβρουάριος 24

Μονόδρομος η νίκη…

0
Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και όλοι στη Λιβαδειά θεωρούν οτι είναι μονόδρομος πλέον η νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γιώργος Παράσχος παίζει με την πλάτη στον τοίχο και ο Γιάννης Κομπότης περιμένει αυτόν τον αγώνα για τις δικές του αποφάσεις.
«[more…]»
Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και όλοι στη Λιβαδειά θεωρούν οτι είναι μονόδρομος πλέον η νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γιώργος Παράσχος παίζει με την πλάτη στον τοίχο κι αν δεν καταφέρει να βρει τις λύσεις για να φθάσει η ομάδα στο τρίποντο τότε θα έχουμε εξελίξεις με οτι αυτό συνεπάγεται. Και ο Γιάννης Κομπότης περιμένει αυτόν τον αγώνα για τις δικές του αποφάσεις.

Μπορεί ο πόντος στο Περιστέρι να έδωσε την ψυχολογική ανάσα αλλά το γεγονός οτι η ομάδα στις επτά πρώτες αγωνιστικές έχει σκοράρει σε ένα μόνο παιχνίδι (με Πανιώνιο) πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ μέχρι σριγμής στο πρωτάθλημα, έχει κάνει τους πάντες να ανησυχούν. Ο πρπονητής της Βοιωτικής ομάδας πρέπει άμεσα να βρει τις όποιες επιθετικές λύσεις ειδάλλως θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα. Μια νίκη το Σάββατο θα φέρει την ηρεμία στην ομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση οι εξελίξεις θα τρέξουν… Και ο Γιώργος Παράσχος ξέρει πλέον και αυτός οτι κάθεται στην… «ηλεκτρική» καρέκλα.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Κομπότης περιμένει και αυτός με αγωνία το Σαββατιάτικο παιχνίδι. Μέχρι στιγμής δεν είναι ευχαριστημένος με την αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Αποφάσεις βέβαια εν θερμώ ποτέ δεν έχει πάρει αλλά το παιχνίδι του Σαββάτου θα έχει και γι’ αυτόν αφετηρία είτε θετική είτε αρνητική.

Comments are closed.