Δευτέρα, Φεβρουάριος 24

Παράσχος: «Είχαμε ανάγκη τους βαθμούς»

0

Η ανάγκη κατάκτησης βαθμών, ανάγκασε τον Λεβαδειακό  να παίξει περισσότερο για το αποτέλεσμα και λιγότερο για το θέαμα όπως ισχυρίστηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο.

«[more…]»

«Δεν ήταν καθόλου καλό το παιχνίδι. Ημασταν και εμείς πολύ επιφυλακτικοί. Ισως για πρώτη φορά φέτος γιατί είχαμε ανάγκη τους βαθμούς. Στα προηγούμενα ματς παίζαμε απελευθερωμένα, αλλά τώρα χρειαζόμασταν επειγόντως το αποτέλεσμα. Αν μη τι άλλο, κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα και δεν επιτρέψαμε σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο να μας κάνει ευκαιρίες», τόνισε αρχικά ο Καστοριανός τεχνικός και συνέχισε:

«Μας δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε και τις πετάξαμε. Εχουμε πάντως και μια γκίνια στο γκολ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ατρόμητο γιατί διαθέτει πολύ καλή ομάδα και μπορεί α φτάσεις πολύ ψηλά»

Δεν ήταν καθόλου καλό το παιχνίδι. Ήμασταν κι εμείς επιφυλακτικοί, ίσως για πρώτη φορά γιατί είχαμε ανάγκη να πάρουμε τους βαθμούς. Στα προηγούμενα ματς παίζαμε απελευθερωμένα, αλλά τώρα έπρεπε να πάρουμε αποτέλεσμα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά αμυντικά και δεν επιτρέψαμε σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο να μας κάνει φάσεις. Είμαστε επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια. Μας δόθηκαν κάποιες λιγοστές ευκαιρίες να σκοράρουμε και τις πετάξαμε. Εχουμε πάντως και μια γκίνια στο γκολ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ατρόμητο γιατί διαθέτει πολύ καλή ομάδα και μπορεί να φτάσει ψηλά.

Comments are closed.