Δευτέρα, Φεβρουάριος 24

«Μοιρασιά» στην Ασωπία

0

Στο ντέρμπι κορυφής που έγινε στην Ασωπία Ηρακλής και Ύπατο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0. Σ’ ένα καλό παιχνίδι Κάστρο και Πανδαυλειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

«[more…]»

 

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΥΠΑΤΟ    0-0

Στο ντέρμπι κορυφής που έγινε στην Ασωπία Ηρακλής και Ύπατο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0.  Το παιχνίδι είχε ρυθμό αλλά λίγες καλές φάσεις αφού και οι δυο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο τα νώτα τους αφού και με τον βαθμό θα ήταν ευχαριστημένοι.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι ως ομάδα έχοντας πολλά

Το Ύπατο πήρε το βαθμό στην Ασωπία

τρεξίματα και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι θέλουν περισσότερο δουλειά και προπόνηση αν λένε ότι θα πρωταγωνιστήσουν.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε και από δυο κόκκινες κάρτες. Το δρόμο για τα αποδυτήρια πήραν οι Κουκοβίνος στο 75* και Νονάϊ στο 80*.

Στο 25* με τον Παπάζογλου και στο 80* με τον Πέπα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 65* με τον Λάμπρου ενώ στο 78* ο Πέτικας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Διακρίθηκαν οι Κουκοβίνος, Δουγέκος (Ηρακλής) και οι Μεγαρίτης, Χαροκόπος, Λάμπρου, Πέτικας (Ύπατο).

Ηρακλής: Τσιτσιπάνης, Τάκης (40* Σέκι), Γκίνης, Κατσέλης, Κουκοβίνος, Βέρδης, Θεοδώρου, Τιόπουλος (70* Βράκας), Παπάζογλου, Δουγέκος, Πέππας.

Ύπατο: Μεγαρίτης, Μανόπουλος (80* Βασιλόπουλος), Νονάϊ, χαροκόπος, Φαφούλας, Λάμπρου, Ζαπουνίδης, Χαλιαμάλιας, Βαράτ, Πέτικας, Τσάκωνας (60* Βλάχος).

ΚΑΣΤΡΟ  –  ΔΑΥΛΕΙΑ   2-2

Σ’ ένα καλό παιχνίδι Κάστρο και Πανδαυλειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Στο 51 * ο Κοτσιλής με πέναλτι έκανε το 0-1. Στο λεπτό αυτό αποβλήθηκε και ο Ντάνος.

Στο 60 * ο Γκίκας Λ. ισοφάρισε σε 1-1 και στο 75 * ο Κουτρομάνος έκανε το 2-1. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε 0 Μεμάϊ στο 90 +.

 Κάστρο: Ντάνος, Μπαρκόσης (46 * Γκίκας Λ.), Μερτζάνης, Βελέτζας, Ζυγογιάννης Γ., Κονδύλης, Ζυγογιάννης Δ., Κουτρουμάνος, Παυλιώτης, Γκίκας, Ζυγογιάννης Κ. (27 * Καραγιάννης, 52 * Βασιλείου).

Δαύλεια: Κλαρούδας, Νταλακούρας, Κόρμπος, Πραγιάννης (75 * Αναστασιάδης), Μπαϊρακτάρης, Δελάκος, Μεμάϊ, Μωραϊτης, Ιγγλέζος, Τριάντης (39 * Κοτσιλής), Ανέστης.

 

Γιαννακόπουλος Ηλίας (Κάστρο):

Παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι στο σημερινό παιχνίδι. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να πάρουμε τον αγώνα αλλά η δίκαιη αποβολή του τερματοφύλακά μας,  μάς έφερε πίσω στο σκορ. Η αντίδρασή μας ήταν θετική και καταφέραμε να βρεθούμε μπροστά στο σκορ αλλά δυστυχώς δεν το κρατήσαμε. Με την διακοπή του πρωταθλήματος υπάρχει χρόνος να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς».

Comments are closed.