Δευτέρα, Φεβρουάριος 24

Το τρίτο ημίχρονο

0

Είναι οι άνθρωποι που ζουν και αυτοί τη δική τους αγωνία. Έχουν λιγότερο μερίδιο στις επιτυχίες και περισσότερο στις αποτυχίες. Κάθονται πάντα σε μια «ηλεκτρική» καρέκλα. Το τρίτο ημίχρονο ανήκει στους πρωταγωνιστές των πάγκων. Διαβάστε τι είπαν μετά τους αγώνες.

«[more…]»

Αγγέλου Γιώργος (Δόξα):

« Η εμπειρία κάποιων παικτών των Λεύκτρων,συνδυάστηκε σήμερα με την ποιότητα,παίζοντας σημαντικό ρόλο στο αποτέλασμα.Η ομάδα μας έδειξε την αγωνιστική της ταυτότητα ,με καλή κυκλοφορία μπάλας,με φάσεις, με επιθετικό πνεύμα, και δεν πήγε σε παιγνίδι σκοπιμότητας.Το σημαντικότερο για μένα, είναι ότι μετά το σε βάρος μας 0-2, δεν »σκορπίσαμε΄΄ σαν σύνολο , δεν αναλωθήκαμε σε ανορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης, αντίθετα παλέψαμε μέχρι το τέλος με σωστό τρόπο σκέψης, απέναντι σ’έναν ποιοτικό αντίπαλο.Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε βέβαια κάποια ομαδικά αμυντικά λάθη, αλλά το ποδόσφαιρο είναι παιγνίδι λαθών , έχει επόμενη μέρα, και αυτήν κοιτάζουμε».

Φράγγας Βαγγέλης (Επαμεινώνδας):

«Κάναμε ένα σοβαρό και πειθαρχημένο παιχνίδι και φθάσαμε δίκαια σε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια αρκετά καλοδουλεμένη ομάδα. Μετά το σοβαρό τραυματισμό του Καναρή και το προηγούμενο ατυχές αποτέλεσμα, οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο κι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θεωρώ ότι θα τελειώνμαε νωρίτερα το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια δουλεύοντας για το επόμενο παιχνίδι».

 Μπλέτσας Μιχάλης (Πήγασος):

«Είχαμε μια από τα ίδια. Πληρώσαμε για μια ακόμη φορά τα λάθη και τα προβλήματα που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Κυριάκι».

 Γεραντώνης Δημήτρης (Ένωση):

«Θέλω να συγχαρώ και τους 14 που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αν και μείναμε και πάλι πίσω στο σκορ εν τούτοις δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε για μια ακόμη φορά να κάνουμε την ανατροπή. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι»

Περγαντίνας Χρήστος (Αμβρυσσέας):

«Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά για λόγους που δεν θέλω να κρίνω χάσαμε ένα παιχνίδι με έξωθεν παρεμβάσεις. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και την δουλειά που έχουμε ξεκινήσει. Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά και πιστεύω ότι είναι ικανά να κάνουν ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα».

Μπούτσικος Δημήτρης (Θήβα):

«Ήταν μια καθαρή νίκη ενώ κάναμε και πολλές ευκαιρίες. Έμεινα ευχαριστημένος από το θέαμα αλλά και την ποιότητα που είχαμε ως ομάδα. Πραγματοποιήσαμε και το προσδοκώμενο και αυτό που ζητάνε οι φίλαθλοι της Θήβας. Ότι οι μισοί παίκτες και πάνω ήταν νεαροί σε ηλικία. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με καθαρό μυαλό».

Χάνιος Ντίνος (Ορχομενός):

«Αν δεν σοβαρευτούμε και δεν δουλέψει ο καθένας στο μυαλό του κάποια πράγματα που τα λέμε εκατοντάδες φορές κάθε βδομάδα, τότε η συνέχεια θα είναι πολύ άσχημη για μας. Δεν έχουμε δικαίωμα να ξεχωρίζουμε αγώνες γιατί όλοι είναι ίδιοι. Περιμένω από δω και πέρα μεγαλύτερη προσπάθεια και κυρίως καλύτερη σκέψη απ’ όλους».

Σοφός Μελέτης (Δάφνη):

«Δυστυχώς το παιχνίδι το κάναμε ντέρμπι. Στο α’ μέρος είχαμε πολύ κακές επιλογές και κακή κυκλοφορία της μπάλας, ο αντίπαλος μας έπαιξε κλειστά κι είχαμε προβλήματα αφού δεν κάναμε φάσεις. Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε κάπως, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε το γκολ. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο. Συγχαρητήρια στον Ιόλαο. Εμείς συνεχίζουμε και θα βελτιωθούμε».

Ιωάννου Γιώργος (Ιόλαος):

«Κατ’ αρχάς θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Την εβδομάδα που πέρασε δουλέψαμε πάνω στην άμυνα και το εφαρμόσαμε στο γήπεδο. Στο α’ μέρος κλείσαμε όλους τους χώρους και προσπαθήσαμε με αντεπιθέσεις να κάνουμε κάποιο γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε λόγω απειρίας. Στην επανάληψη συνεχίσαμε στο ίδιο μοτίβο αλλά δεχθήκαμε το γκολ. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε αλλά δεν βγήκε κάτι καλό ενώ μας άξιζε. Ευχαριστώ τη Δάφνη για τη φιλοξενία»

Ζαγαρίτης Κώστας (Κιθαιρώνας):

«Είναι σημαντικό μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα να κερδίζεις και μάλιστα έναν αντίπαλο αρκετά δυνατό. Από το σημερινό παιχνίδι θα πρέπει να μας μείνει το πάθος που δείξαμε. Θεωρώ πως δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Μπορώ όμως να βρώ δικαιολογίες όπως το άγχος που δεν είχαμε νίκη και η κακή βαθμολογική θέση. Είχαμε όμως στιγμές που πιέσαμε έστω και ανορθόδοξα. Δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να διεκδικεί κάθε παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και εύχομαι καλή συνέχεια στις Πλαταιές».

Μπέκας Σπύρος (Πλαταιές):

«Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε καλό στήσιμο και δεν απειληθήκαμε καθόλου ενώ είχαμε και αρκετές φάσεις για να πάρουμε το παιχνίδι αλλά δεν μπορέσαμε να τις αξιοιποιήσουμε και τελικά δεχθήκαμε και γκολ στο τέλος με αποτέλεσμα να χάσουμε. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και θα δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε».

Comments are closed.