Τετάρτη, Φεβρουάριος 19

Αναγέννηση: Επιτυχίες σε Badminton & Volley

0

Επιτυχίες για την Αναγέννηση Λιβαδειάς τόσο  στο Περιφερερεικό Προκριματικό Πανελληνίου Πρωταθλήματος Badminton όσο και στο πρωτάθλημα βόλλεϋ των Παγκορασίδων.

Badminton U15 – U19

Αρχή με 4 χρυσά και 2 χάλκινα στο Περιφερερεικό Προκριματικό Πανελληνίου Πρωταθλήματος Badminton στο Λαύριο την Κυριακή 16/11/2014. Ο Παλαμίδας Χρήστος (1997) στην κατηγορία U19 κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο απλό Νέων Ανδρών όπως επίσης και στο διπλό με συμπαίκτη τον Γαλανόπουλο Χρήστο του ΦΕΟΘ. Η Μπάρτζου Ελίνα (2001) στην κατηγορία U15 κατέκτησε επίσης 2 χρυσά στο απλό Κορασίδων και στο διπλό με συμπαίκτρια την Κρουστάλη Δήμητρα του ΦΕΟΘ. Αξίζει να σημειώσουμε οτι τα δύο κορίτσια του διπλού ( Μπάρτζου – Κρουστάλη ) ήταν αντίπαλες στον τελικό του απλού με νικήτρια την Μπάρτζου με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο πήραν στο διπλό Κορασίδων οι Σπυρίδου Παναγιώτα (2003) – Μπάρτζου Αθανασία (2001). Επίσης αγωνίστηκαν ο Καραβαγγέλης Κώνσταντίνος (2002) στο απλό Παίδων και διπλό μεικτό και η Μαχαίρα Παναγιώτα (2003) στο απλό Κορασίδων.

Προπονητής ο Κος Ορκόπουλος Αθανάσιος ( Ομοσπονδιακός Προπονητής )

 Volley (Παγκορασίδες)

Την Κυριακή το πρωί στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς η ομάδα Παγκορασίδων πρόσθεσε μία ακόμη νίκη επικρατώντας της αντίστοιχης ομάδας από την Μαλεσίνα με σκορ 3-0 σετ σχετικά εύκολα και συνεχίζει με 4 νίκες και 1 ήττα το πρωτάθλημα μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.

Προπονητής ο Κος Κωτσαλάς Ιωάννης

Comments are closed.