Κυριακή, Μάιος 31

Πρώτη νίκη με Κωτσαδάμ στον πάγκο

0
Την πρώτη και πιο σημαντική νίκη πέτυχε η Αταλάντη με τον Οδυσσέα Κωτσαδάμ στον πάγκο. Ο Βοιωτός τεχνικός που πήγε στην Λοκρική ομάδα πριν λίγες μέρες άλλαξε κάποια πράγματα και η ομάδα πήρε μπροστά και κέρδισε τη Λάρυμνα σε ένα οριακό παιχνίδι. Μια νίκη που θα της δώσει άλλη ώθηση για τη συνέχεια.
Ο τεχνικός της Αταλάντης μίλησε στο stereasports για τον αγώνα:
»Ήταν ένας αγώνας απο αυτούς που χαρακτηρίζουμε »ζωής και θανάτου» για την ομάδα μας. Κωτσαδάμ ΟδΟι παίκτες μου πραγματικά έδωσαν πάρα πολλά στο γήπεδο και πήραν αυτή την σημαντική απο όλες τις απόψεις νίκη που θα μας δώσει πλέον την ώθηση που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Κρατάμε τις πολλές και καλές επιθετικές προσπάθειες που μας έδωσαν και τη νίκη ,δουλεύουμε στις αδυναμίες μας ωστε να παρουσιαστούμε άμεσα ανταγωνιστικοί σε όλες τις γραμμές ,κάτι που θα κάνει την ομάδα δύσκολο αντίπαλο για όλους.»
 Η ομάδα λοιπόν της Αταλάντης νίκησε την αντίστοιχη της Λάρυμνας με 2-0. Η ομάδα του Οδυσσέα Κωτσαδάμ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και εκμεταλλευόμενη το γεγονός της αριθμητικής υπεροχής που είχε απο το πρώτο ημίχρονο, σημείωσε μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να »ξεκολλήσει» απο τις τελευταίες θέσεις του πίνακα της ‘Α Κατηγορίας Φθιώτιδας. Τα γκόλ σημείωσαν οι Μπάρκας με πέναλτυ στο 25′ και Μπάρμπας στο 80’ μετα απο ωραία προσπάθεια και ασίστ του ‘Αλντο.

 

Comments are closed.