Δευτέρα, Φεβρουάριος 24

Να γιατί είναι το φαβορί…

0

Κατάθεση ψυχής έκανε η Ένωση το Σάββατο το απόγευμα. Η ομάδα των Άσπρων Σπιτιών – Αντίκυρας όπως και στα Λεύκτρα έτσι και χθες κατόρθωσε να κάνει και πάλι την ολική ανατροπή και μάλιστα πάλι στα τελευταία λεπτα κερδίζοντας 2-1 το Κόκκινο.

«[more…]»

Και επειδή επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση η ομάδα του Δημήτρη Γεραντώνη αποδεικνύει πλέον ότι είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Οι φιλοξενούμενοι του Βαγγέλη Λέντα έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους κι ούτε θα φαντάζοταν ότι θε έχαναν ένα τέτοιο παιχνίδι. Προηγήθηκαν σε οριακή στιγμή του παιχνιδιού, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο κι είχαν και ευακιρίες να πετύχουν κι άλλο γκολ. Αλλά ξέχασαν τι έγινε την περασμένη αγωνιστική στα Λεύκτρα…

Οι γηπεδούχοι βρισκόμενοι με την πλάτη στον τοίχο δεντα παρέδωσαν. Έδειξαν δείγματα μεγάλης ομάδας και μέσα σε έξη λεπτά καθάρισαν σαν… «αυγό» τον αντίπαλο που όταν συνήλθε ήταν πλέον αργά.

Στο 10 * ο Κάφαλης έπιασε δυνατό σουτ, ο Γκουλής με υπερένταση απέκρουσε προσωρινά κι ενώ η μπάλα κατευθύνοταν στα δίχτυα ο Παπαδήμος ως από μηχανής Θεός την έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στο 15 * ο Λουκάς Γιαχρίτσης σε θέση βολής έκανε το σουτ αλλά ο Δημητράς απέκρουσε.

Στο 72 * το γήπεδο «πάγωσε». Ο Καραμπέτσος Ι. ανέτρεψε τον Βασιλάκη. Ο Κάφαλης από τα 11 βήματα ευστόχησε και έκανε το 0-1.

Στο 79 * ο Μάριος Πλακίδας ανατράπηκε από τον Τριανταφύλλου. Ο Κοντογόνης ευστόχησε από την άσπρη βούλα και ισοφάρισε σε 1-1.

Λίγο μετά το γκολ ο Χρήστος Πλακίδας πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια αφού δέχθηκε την κόκκινη κάρτα.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 85 * Σε σέντρα του Λουκά Γιαχρίτση ο Μάριος Πλακίδας με το στήθος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 2-1.

Ακριβώς στην εκπνοή ο Νικολάου με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Κορυφαίος του αγώνα ο Λουκάς Γιαχρίτσης και τον ακολούθησαν οι Πλακίδας Μ., Παπαδήμος, Κοντογόνης, Καφετζόπουλος (Ένωση) και οι Δημητράς, Κάφαλης, Σύρμος, Βασιλάκης (Κόκκινο).

Αρίστη η διαιτησία του Φλώτσιου Θ. ( Παγούρας – Καραγιάννης).

Ένωση: Γκουλής‚ Κόλλιας‚ Αντωνιάδης‚ Καραμπέτσος Δ.‚ Γιαχρίτσης Γ. (75 * Καλλιακμάνης)‚ Παπαδήμος‚ Πολυτάρχου ‚( 76 * Πλακίδας Χ.)‚ Γιαχρίτσης Λ.‚ Πλακίδας Μ.‚ Κοντογόνης‚ Καφετζόπουλος  (80 * Νικολάου).

Κόκκινο: Δημητράς‚ Τριανταφύλλου‚ Ντελής‚ Τσαμούταλης‚ Γεωργίου Γ.‚ Γκάτσος‚ Δούμας (46 * Κωνσταντίνου)‚ Κάφαλης (88 * Χαλβατζής)‚ Ποταμιάς (83 * Μανιφάβας)‚ Βασιλάκης‚ Σύρμος.

Comments are closed.