Τετάρτη, Φεβρουάριος 19

Αρέσει ο βραζιλιάνος

0
Θετικές εντυπώσεις αφήνει μέχρι στιγμής ο 21 χρονος βραζιλιάνος που δοκιμάζεται στις προπονήσεις από τον Γιώργο Παράσχο. Η σημερινή προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο με τον Μουλόπουλο να προπονείται κανονικά ενώ εν αμφιβόλω τίθεται η συμμετοχή του Γεωργίου. Σίγουρος απών ο Ακόστα.
«[more…]»
Ο μεσοεπιθετικός βραζιλιάνος θα περάσει και τις επόμενες δυο μέρες από το μικροσκόπιο του Παράσχου που θα πάρει και την τελική απόφαση για την απόκτησή του. Πάντως τα μέχρις στιγμής στοιχεία δείχνουν οτι μάλλον η εισήγηση θα είναι θετική αφού και τα μεταγραφικά περιθώρια στενεύουν. Περισσότερα στοιχεία για τον βραζιλιάνο δεν έχουν δοθεί από την ΠΑΕ.
Στα αγωνιστικά τώρα ο Μουλόπουλος δηλώνει παρών για το παιχνίδι με τη Βέροια ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γεωργίου που ακολούθησε διαφορετικό πρόγραμμα και αύριο θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι αν και οι εκτιμήσεις δείχνουν οτι δεν θα είναι στην αποστολή ακόμα και για προληπτικούς λόγους αφού κανείς δεν θέλει να ρισκάρει τυχόν υποτροπή στον τραυματισμό του.
Σίγουρος απών ο Ακόστα που θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει το επόμενο παιχνίδι με Πανιώνιο.

Comments are closed.