Τετάρτη, Φεβρουάριος 19

Απογοήτευση…

0
Απογοητευμένος από την άσχημη εμφάνιση και με αρκετά νεύρα αποχώρησε από το γήπεδο ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Κομπότης. Στα αποδυτήρια για αρκετή ώρα ο Γιώργος Παράσχος τα «έψαλλε» στους παίκτες του για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν.
«[more…]»
Δεν έκρυβε την απογοήτευσή του ο Γιάννης Κομπότης με αυτά που έβλεπε στη φιλική ήττα του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ. Δεν ήταν τόσο το 1-3 όσο η συνολική αγωνιστική εικόνα της ομάδας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ στο τέλος δεν μίλησε σε κανέναν και έφυγε μόνος αρον αρον από το γήπεδο με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του και με αρκετά νεύρα. Άλλα ήθελε να δει και μάλλον άλλα διαπίστωσε. Πάντως εν θερμώ πότε δεν έχει πάρει αποφάσεις αλλά σίγουρα μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να έχουμε συναντήσεις και συζητήσεις αφού το «καμπανάκι» ήχησε για τα καλά τη στιγμή που οι φετινές προσδοκίες όλων μιλάγανε και για την υπέρβαση…
Πάντως ο Γιώργος Παράσχος «έκλεισε» τους παίκτες στα αποδυτήρια και τους τα «έψαλλε» για αρκετή ώρα. Ο προπονητής των πρασίνων προφανώς δεν περίμενε τέτοια εμφάνιση ειδικά σε τέτοια περίοδο κι εν όψει δυο πολύ κρίσιμων παιχνιδιών εντός έδρας (Βέροια, Πανιώνιο). Μπορεί και ο ίδιος να έκανε αρκετούς πειραματισμούς αλλά κανείς ποδοσφαιριστής σε συνολική εικόνα, δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Οι αναπληρωματικοί στο α’ μέρος έδειξαν με την εμφάνιση οτι δεν μπορείς να ποντάρεις σε κάποιον ενώ οι βασικοί στην επανάληψη έδειξαν έλλειψη συνοχής, πάθους και οργάνωσης. Ο Παράσχος καλείται τώρα να αλλάξει άρδην όλη αυτή την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα. Βέβαια δεν μπορείς να βγάλεις και ασφαλή συμπεράσματα από ένα φιλικό αλλά μην ξεχνάμε οτι είμαστε σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Το ευχάριστο για τον Μακεδόνα τεχνικό είναι οτι θα μπορεί να υπολογίζει τόσο στον Μουλόπουλο όσο και στον Γεωργίου. Ο πρώτος μπορεί να μην χρησιμοποιήθηκε στο χθεσινό φιλικό, ωστόσο όμως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και υπολογίζεται για τον αγώνα με τη Βέροια. Και ο Γεωργίου από Δευτέρα μπαίνει κανονικά σε ρυθμό προπονήσεων και δηλώνει και αυτός παρών για τον αγώνα με τη Βέροια. Από την άλλη πλευρά ο Ακόστα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για την κατάσταση του τραυματισμού του αν και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν θλάση και απουσία 10 ημερών.
Το Σαββατοκύριακο υπάρχει ρεπό και όλοι επανέρχονται τη Δευτέρα.

Comments are closed.