Τετάρτη, Φεβρουάριος 19

Πρωταγωνιστικό ρόλο οι Πλαταιές

0

Η νίκη που πέτυχαν οι Πλαταιές μέσα στη Θήβα προκάλεσε ενθουσιασμό σε όλους σε συνδυασμό και με την καλή εμφάνιση. Όλα δείχνουν οτι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και αναμένεται να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα. Πάντως ο προπονητής Σπύρος Μπέκας όπως πάντα θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους αν και η ομάδα ενισχύθηκε στην μεταγραφική περίοδο.

«[more…]»

«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά και όλα τα παιδιά δείχνουν διάθεση. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για στόχους. Αυτό θα μας το

Ο Σπύρος Μπέκας

δείξει η πορεία μας. Δεν θα πούμε όχι βέβαια σε ότι καλύερο μπορεί να έρθει. Αλλά να θέτουμε από τώρα υψηλά στάνταρ δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία μας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια οτι δεν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πρέπει πρώτα να δούμε και συνολικά την αγωνιστική εικόνα των ομάδων που θα διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα» θα ει στο stereasports.com ο Σπύρος Μπέκας.

Στην ομάδα ήρθαν φέτος οι Μπονιόζος Νίκος (τερματοφύλακας από Ειδυλλιακό), Κεφαλάς Δημ. (αμυντικός από Παναλίαρτο), Λιώρης Ευαγγ. (αμυντικός από Δάφνη), Κατσογιάννης Αχ. (επιθετικός από Παναλίαρτο), Πλάκου Τζίνο (επιθετικός από Ιωνικό), Μπεθάνης Σωτ. (επιθετικός από Πελοπίδα), Γκίνης Μάριος (χαφ από Πελοπίδα) και Μακρής Γιώργος (χαφ).

Αποχώρησαν οι Κομίνης, Ελέζι, Λεχρής (και οι τρεις πήγαν στη Δάφνη Ερ.), Χρυσικός (Θήβα), Δούρος (Δόξα Μουρ.), Στυλιανού (Κιθαιρώνας)

 

Comments are closed.