Τετάρτη, Φεβρουάριος 19

Ίσως μια μεταγραφή;

0

Ορατό είναι  το ενδεχόμενο ο Λεβαδειακός να κινηθεί για την απόκτηση κάποιου ελεύθερου ποδοσφαιριστή. Οι Βοιωτοί βέβαια δεν «καίγονται» για κάποια προσθήκη, αφού δεν υπάρχει έλλειψη σε θέση του υπάρχοντος ρόστερ. Εν τω μεταξύ μόνο ο Γιώργος Γεωργίου είναι εκτός προπονήσεων του Λεβαδειακού και είναι αμφίβολος για τον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής με την Βέροια.

«[more…]»

Πρώτιστα, για να υλοποιηθεί μία μεταγραφή θα πρέπει να συντρέξουν δύο λόγοι: οι «πράσινοι» πρέπει να είναι σίγουροι για την χρησιμότητα του παίκτη και να μην ρισκάρουν, ενώ (δεύτερον) πρέπει να ανταποκρίνεται στα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ.
Εάν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα λύση, οι τελικές επαφές θα γίνουν το τελευταίο πενθήμερο του μεταγραφικού «παραθύρου», όταν και οι οικονομικές απαιτήσεις μπορεί να είναι μικρότερες.

Στα αγωνιστικά τώρα ο Γιώργος Γεωργίου είναι εκτός προπονήσεων του Λεβαδειακού και είναι αμφίβολος για τον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής με την Βέροια. Ο έμπειρος αμυντικός υποφέρει από μια διάταση στον προσαγωγό και το ιατρικό επιτελείο έχει πέσει επάνω του, προκειμένου να είναι έτοιμος.
Κατά τα υπόλοιπα, ο Γιώργος Παράσχος και οι παίκτες του, αφήνουν πίσω το βαρύ 4-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως η Βέροια, ενδεχομένως, να έχει νέο προπονητή στον πάγκο και να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Comments are closed.